Yazıları algılamakta zorluk çekmek

Başlığa ne yazsam bilmiyorum, en uygun şekilde yazmak istiyorum o yüzden.

Mesela internette herhangi bir yerde, bir şey yazdığım zaman o yazdığım şeyden emin olamıyorum. Sadece internette değil hatta, gerçek hayatta da oluyor. Korkuyorum anlatmak istediğim şeyi yanlış anlatmaktan. Yazmam gereken şey gerçekten o muydu, yazıyı gözümle gördüğüm halde; "yazmam gereken şey bu değilse? Yanlış bir şey mi yazdım acaba?" düşüncesi geliyor. Gerçek hayatta ise yazısız hali, not defterine vs. bir şey yazmam gerekirse de yazı hali. Yani yazdığımı algılamakta güçlük çekiyorum son zamanlarda. Umarım anlayabilmişsinizdir, sizde de oluyor mu bu? Sadece ben mi yaşıyorum?

Başlığı yazarken bile hissettiğim garip şey.

Fazla endişelisin gibi geldi. Yanlış olsa ne olur diye kendine telkinlerde bulun geçer. Sal biraz.

Fazla endişelisin gibi geldi. Yanlış olsa ne olur diye kendine telkinlerde bulun geçer. Sal biraz.
Hocam geçmişte yaşadığım bazı olaylar var. Ufak bir hatada başıma çok şey gelebilir yani.

Ben belki çok ciddi bir sorunun içerisindeyim, doktora vs. gitmezsem daha kötü olacağını nereden bileceğiz? Belki bu hastalık yüzünden insanlara hakaret bile etsem fark etmeyeceğim. Durum ciddi bu yüzden. Bu yüzden korkuyorum.

Hocam geçmişte yaşadığım bazı olaylar var. Ufak bir hatada başıma çok şey gelebilir yani.

Ben belki çok ciddi bir sorunun içerisindeyim, doktora vs. gitmezsem daha kötü olacağını nereden bileceğiz? Belki bu hastalık yüzünden insanlara hakaret bile etsem fark etmeyeceğim. Durum ciddi bu yüzden. Bu yüzden korkuyorum.

Korkarak eline bir şey geçmez dostum. Dediğim gibi tam donanım bir devlet hastanesinden psikiyatr randevusu al ve derdini amasız fakatsız anlat. O sana çözüm olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı