Yazılılar başlıyor ve ben hiçbir şey bilmiyorum

Selam 10. sınıf öğrencisiyim yazılıların başlamasına 5 gün kaldı ve ben hiçbir şey bilmiyorum. Dün rehber matematik adlı kanaldan olasılığı işledim. 2 sayfa not çıkardım. Olasılık konusundan test çözmeye kalkıştım. Soruyla bakıştık 10 dakika boyunca. Nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. 5 günüm var. Tüm derslere çalışmam imkansız. Bari matematiği, fiziği, edebiyatı falan yapabileyim yeterli. Önceden çalışmalıydın tarzı cevaplar vermeyin, tavsiye verin. Zaten moralim bozuk. O tarz cevapları görünce iyice umudum kesiliyor.
Bende yapamadım yazılıları. Fizik 45 geldi.

Soru cozum videolarini izleyin ve sonra siz kitaptan test cozmeye calisin. Sadece konu anlatimi izleyerek olmuyor artik, soru cozum videolarini izleyin ve sonra test kitabinizi cozun.

Okul hayatım boyunca her sınava son gün çalışarak girdim. Daha koskoca 5 gününüz var.

5 gün gayet yeterli ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum.

Bende yapamadım yazılıları. Fizik 45 geldi.

5 puan dilenmek güzeldir bende öyle yapacağım muhtemelen 😅

Daha ilk sınavlar öyle çok konu yok kafanda büyütmeden başla. Konular azken sınavlardan yüksek almaya bak.

Hocam benim için geçeyim yeterlide babam kızıyor 😃

Soru cozum videolarini izleyin ve sonra siz kitaptan test cozmeye calisin. Sadece konu anlatimi izleyerek olmuyor artik, soru cozum videolarini izleyin ve sonra test kitabinizi cozun.

Hocam rehber matematik iyi mi sizce hem konu anlatımı yapıyor hem de soru çözüyor bende not alıyorum çözdüklerini yazıp kafamdan çözmeye çalışıyorum farklı bir tavsiyeniz var mı?

Not: Gelecek sene bu konuya bakacak biri olur ise zamanın varken çalış sorular vahiy gelmiyor denendi onaylandı.

5 gün gayet yeterli ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum.

5 puan dilenmek güzeldir bende öyle yapacağım muhtemelen 😅

Hocam benim için geçeyim yeterlide babam kızıyor 😃

Hocam rehber matematik iyi mi sizce hem konu anlatımı yapıyor hem de soru çözüyor bende not alıyorum çözdüklerini yazıp kafamdan çözmeye çalışıyorum farklı bir tavsiyeniz var mı?

Not: Gelecek sene bu konuya bakacak biri olur ise zamanın varken çalış sorular vahiy gelmiyor denendi onaylandı.
Size tavsiyem 2 gün fizik 2 gün matematik 1 gün edebiyat çalışın geri kalanları da son gün yetiştirmeye çalışın. 70 ortalamayla bitirmiştim 10. sınıfı, fizik ve matematik ortalamam ikisinde de 5 ti boş kağıt vermiştim diğer derslerim iyiydi. Hiç çalışmamıştım fizik ve matematiğe çok bayıyor siz böyle yapmayın tabii ki ben kopyayla zar zor 70 yaptım diğer derslerden yüksek alıyordum. :D

Diyelim günde 70 soru çözeceksiniz bu 5 günde.İlk önce konuyu tekrar okuyun/izleyin.Sonra 40 soru kazanım sorusu çözün.Sonra da kalan 30 soruyu yeni nesil çözün.Direk yeni nesil çözerseniz soruyla bakışırsınız.

Benim düşüncem kazanım sorularını çözemiyorsanız konuyu anlamamışsınızdır.Yeni nesil soru çözemiyorsanız daha çok çalışmanız lazımdır.Eğer ikinci dediğim sorun varsa soru çözüm videosu izleyebilirsiniz.

Zaman sıkıntımı az da olsa geçirebildim matematik sınav günü rapor alacağım ara tatilden sonra gireceğim ara tatilde ne kadar çalışabilirsem çalışacağım baktım okuldan bir şey anlamıyorum birkaç sebepten dolayı çok gürültü hocanın sorulara cevap vermemesi vb. rehber matematikten ve tonguçtan çalışmaya başladım düzgün bir şekilde umarım yüksek alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı