Yahu cok basit seylermis gibi konusuluyor ya guluyorum
Benim universitedeki yazilim hocam mobil program yaziyordu para ona vardi
Cunku piyasada taninmis birisiydi. Ama o taninmisliga gelene kadar cani cikmisti. 4 yil universite, 2 yil master sonrasinda doktora... Her mobil uygulama yazana para yok ne yazik ki
Biz bosuna okuyoruz muhendislik o zaman
Yepyeni, farkli bi fikrin olsa neyse. Zaten ortada var olan, binlerce kalifiye elemani olan, cogu 4 yillik universite mezunu adamlarin oldugu bir sektore baliklama atlamak istiyorsun. Bu isler o kadar kolay degil ne yazik ki
Bu arada programlama dedigin seyde biz programcilar komut girmiyoruz, kullanicinin girebilecegi her tur komuta cevap olarak sistemin tepkisini tasarliyoruz. Sanirim en acik anlatimi bu
Yeni ve ozel bir fikri olan herkesi desteklerim. Onlar okul okumasa da basarili olurlar. Ama ben universite kazanamadim programci olayim bari denecek kadar basit degil
Eger cok israrciysan universiteye falan gitme, sansini dene. Hatta oyle bir secim yaparsan basarilar dilerim sana. Ama 1 yil hazirlan sinava 2. Sefer gir(bu sefer bilgisayar basinda oturmaktansa biraz daha ders calis
) Ve bir universiteye yerles. Sana tavsiyem budur. Evet isi bilmek icin diploma sart degil ama sektorde tutunmak icin diploma sart
Uzun oldu kusuruma bakmayin iyi gunler dilerim