Yazılım Bilgisayarı için Intel vs AMD

Bak hiç kendini zorlama kardeşim. 6000 lira PC'ye verince sistem kendi kendine kodlamayacak. Sen de zaten Cyperpunk grafiklerinde doku işlemeyeceksin. O yüzden maaşının 1.5 katını geçme.
Evet aslında istediğim o parça parça toplamam lazım onun için fiyat performans bir sistem gerekiyor hangi parçaları kullanacağımı bilmiyorum

8GB daha RAM ile bu da alınabilir.

Bu da güzel.

Son düzenleme:
Her ne kadar genel de hayal kırıklığı olsa da 2 ay sonra meşhur black friday indirimleri olacak bu süre zarfında kafanızda bir sistem oluşturup burada adı geçen firmalardan donanımları takip edin. Çok düşeş denk geldiğine inandığınız donanımları çekin fakat genel olarak, paranızı tek seferde alışveriş yapacak şekilde tutun ki indirimlerde mağdur olmayın.

Her ne kadar genel de hayal kırıklığı olsa da 2 ay sonra meşhur black friday indirimleri olacak bu süre zarfında kafanızda bir sistem oluşturup burada adı geçen firmalardan donanımları takip edin. Çok düşeş denk geldiğine inandığınız donanımları çekin fakat genel olarak, paranızı tek seferde alışveriş yapacak şekilde tutun ki indirimlerde mağdur olmayın.
Bu zamanda 2 ay sonrasına plan yapmak sistem için biraz riskli doların ne olacağı belli olmaz.

Doların ne olacağı ben bildim bileli belli olmuyor, hayatlarımızı ona göre yaşarsak yaşayamayız maalesef. Aciliyetle alınacaksa tabi ki sistem tavsiye yapılır, yaparız ama zaten donanımlar ele para geçtikçe ve zaman içerisinde alınacak, alternatiftir fikir sahibi olunsun maksat.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı