Yazılım Budur Güvenilir Mi?

An itibari ile yazılım budur sitesinin müşteri hizmetlerine yazdığımda MAK lisansları format sonrası gitmiyor dediler tabii adamların kefili değilim.
Yani, bu size söyledikleri yalan bilgi için bile uzak durmak lazım. MAK keyler format sonrası SİLİNİR. İstediğiniz yerde araştırma yapın, bu bilgiyi teyit edecektir. Onlarca, yüzlerce konu açıldı, format sonrası lisansım iptal oldu diyerek. Bu kesin bilgidir. MAK keyler 100, 500, 1000 adetlere kadar etkinleştirme sayıları vardır. Zaten bu yüzden isminin açılımı: Multi Activision Key. Yani çoklu etkinleştirme anahtarı. Size sattıkları lisansı, gidip başkalarına da satıyorlar. Bu yüzden ucuz zaten. 15-20-30 TL ye satıyorlar. Araştırın mak,retial,oem keyler hakkında bu bilgilere siz de ulaşacaksınız. Kesin, doğru bilgidir. Mak lisanslar format sonrası silinir, Retail ve Oem lisanslar format sonrası silinmez.

Yani, bu size söyledikleri yalan bilgi için bile uzak durmak lazım. MAK Key'ler format sonrası silinir. İstediğiniz yerde araştırma yapın, bu bilgiyi teyit edecektir. Onlarca, yüzlerce konu açıldı, format sonrası lisansım iptal oldu diyerek. Bu kesin bilgidir. MAK Key'ler 100, 500, 1000 adetlere kadar etkinleştirme sayıları vardır. Zaten bu yüzden isminin açılımı: Multi activision Key. Yani çoklu etkinleştirme anahtarı. Size sattıkları lisansı, gidip başkalarına da satıyorlar. Bu yüzden ucuz zaten. 15-20-30 TL'ye satıyorlar. Araştırın MAK, retial, OEM Key'ler hakkında bu bilgilere siz de ulaşacaksınız. Kesin, doğru bilgidir. MAK lisanslar format sonrası silinir, Retail ve OEM lisanslar format sonrası silinmez.

1 Hafta sonra buna cevap yazabiliyorum çünkü gittim MAK çıkan lisanslı PC'ye format attım ve lisans duruyor + olarak sizin sürekli reklamını yaptığınız sağlamlisansdan da lisans aldım ve aldığım Key sorunsuz çalıştı ama şunu demek istiyorum tek bir soru.
Neden biz 30 TL'ye almak varken (Home'den yükseltenler 5 TL daha ek veriyor) oradan 50 TL'ye alalım ki.

Hayır güvenilir değil resmen işlerine gelmeyen şeyleri cevaplamıyorlar windows 10 pro key aldım çalışmadı belirttim bunu müşteri hizmetleri canlı destek zaten tam bir rezalet mailde attım ekran görüntüsüyle neyse yeni birtane yolladılar googledan baktım facebook sayfasında biri aynı keyi paylaşmış dedimki deneme yanılma yöntemi ilemi siz key paylaşıyorsunuz nette yazıyorsa ben niye para verdim size dedim cevap vermiyorlar telefon numarasını açan yok muhattap bulamıyorsunuz kesinlikle burdan almayın paranız çöpe gider ben çok pişmanım rezil insanlar param haram zıkkım olsun

Siteden önceden 2 tane Windows 10 Pro ve 1 tane Office2019 satın almıştım ve sorunsuz kullanıyorum. Fakat bu sabah siteye girmek istediğimde üyelik bilgilerimle giriş yaptığımda site kabul etmedi. Canlı desteğe yazdım böyle böyle giremiyorum siteye diye, site yenilendiği için eski bilgiler silindi, yeni üyelik almanız gerek diye bir cevap aldım ve bu durum beni işkillendirdi.

Acaba yakın zamanda alışveriş yapan var mı, site halen güvenilir midir? ya da Win 10 alabileceğim güvenilir ve ucuz satan bir site var mıdır? (Not: Ucuzdan kastım 50TL aşmayacak )

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    401,2 KB · Görüntüleme: 72
Siteden önceden 2 tane Windows 10 Pro ve 1 tane Office2019 satın almıştım ve sorunsuz kullanıyorum. Fakat bu sabah siteye girmek istediğimde üyelik bilgilerimle giriş yaptığımda site kabul etmedi. Canlı desteğe yazdım böyle böyle giremiyorum siteye diye, site yenilendiği için eski bilgiler silindi, yeni üyelik almanız gerek diye bir cevap aldım ve bu durum beni işkillendirdi.

Acaba yakın zamanda alışveriş yapan var mı, site halen güvenilir midir? ya da Win 10 alabileceğim güvenilir ve ucuz satan bir site var mıdır? (Not: Ucuzdan kastım 50TL aşmayacak )
Ben de 2 yıl önce falan windows 10 pro lisans almıştım. Sonra birkaç ay önce yeniden almaya çalıştığımda hesabım yok gözüküyordu. Ben de tekrardan açtım hesap ve aldım. Bir sorun yaşamadım.

Ben satın almadım. Bu forumda anlatıldığı gibi ücretsiz bir şekilde Windows 10 Pro'mu etkinleştirdim. 1 yıla yakındır sorunsuz kullanıyorum ve tüm güncellemeleri alıyorum. Siz de linkini bıraktığım foruma gidip tüm yazıyı okuyup kendiniz nasıl yapacağınıza karar verebilirsiniz.

Makeleyi okudum, yazan arkadaş kod yazmaktan bıkmış sanırsam şöylede bir notu var mesajda :)
Not: 01.03.2021 tarihinde her seferinde kod yazmaktan sıkıldığım için lisans anahtarı aldım ve öyle kullanıyorum.

Mevzumda bu aslında benim bir key sahibi olayım ve sürekli kullanayım uğraşmayayım . Ayrıca yazılım budurdan sipariş geçtim bir key verdiler . Pc toplayınca yazarım yine son durumu.

Kuzenim Home aldı kod çalışmadı, mail attık Pro lisansı verdiler ve özür dilediler. Bir arkadaşımda almıştı onda da ilk başka çalışmadı yine mail attık kodlar karışık olduğu için hata olabilir deyip yeni kod verdiler sorun çıkmadı sonra kuzenimin 2. pcsine aldık bu sefer kod çalışmış kuzenim desteğe kod çalışmadı yazmış yeniden kod vermişler. O koduda bana verdi ben kullanıyorum :) bence güzel bir site destekleride hızlı tavsiye ederim. En azından KMSpico kullanıp virüsle uğraşmıyorsunuz.
adamlar 30 TL'ye Windows 10 OEM key veriyorlar. Bizde adamları kandırıp 1 kod fiyatına 2 kod alıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı