Yazılım dersleri için kanal önerisi

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  
2 sorum var.

Yazılıma hangi dille başlamalıyımdan daha çok önce JS CSS HTML mi yoksa direk C# mi? JS ile ne yapabilirim?

Yazılıma C# ile başlayabileceğimi düşündüm(nasıl düşünmüşüm?)(oyun web sitesi uygulama vs. sıfırdan başlayacağım)
Bunun için YouTube'dan ücretsiz bir şekilde hangi kanaldan destek almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapacağına karar verememişsin. Oyun mu, web mi yoksa masaüstü uygulaması mı? Karar verirsen ona göre dil seçebilirsin.

Yazılıma bence Python'la başla başlangıç için iyi. YouTube kanalı olarak yazılım bilimi kanalını öneririm.

Yazılıma bence Python'la başla başlangıç için iyi. YouTube kanalı olarak yazılım bilimi kanalını öneririm.
Adam oyun yapmak istiyorum diyor gelip Python diyorsun. Allah aşkına şu dili salın, her şeye gelip "Python" yazmayın.

@Vavien. Sizin de önerinizi alıp ufaktan başlayacağım
@Ecmel yaşım 13 14'e gireceğim tam zamanı olduğunu düşünüyorum sizce?

@Vavien. sizin de önerinizi alıp ufaktan başlayacağım.
@Ecmel yaşım 13 14'e gireceğim tam zamanı olduğunu düşünüyorum sizce?

Bende 14 yaşımdayım bilişim okuyorum Python bilgim üst düzey ve başlangıçta kesinlikle Python öneririm basit ve kullanışlı bir dil daha sonra ilerleyen yaşlarda C++ gibi diller öğrenirsin.

Bende 14 yaşımdayım bilişim okuyorum Python bilgim üst düzey ve başlangıçta kesinlikle Python öneririm basit ve kullanışlı bir dil daha sonra ilerleyen yaşlarda C++ gibi diller öğrenirsin.
Oyun için python önermedi @Ecmel adlı üye oyun yapma ya çalışacağım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…