Yazılım dersleri için kanal önerisi

Python bilgim üst düzey.
Yaptığın birkaç örneği veya github profilini rica edebilir miyim? İnceleceğim, ayrıca üst düzey derken ne alanında üst düzey? Makine öğrenimi mi, yapay zeka mı, bigdata mı? Python'ın kullanıldığı onlarca yer var.

@wastlead atacak mısın?
@Ecmel yaşım 13 14'e gireceğim tam zamanı olduğunu düşünüyorum sizce?
Mantığını kavrama ve algoritma oluşturmayı anlamak için iyi bir yaş ama matematik ve İngilizce bilgini iyice geliştirip mümkünse iyi bir üniversite okumaya da gayret etmen lazım. Kendini geliştirmeyi ihmal etme yani programlama öğrencem diye.
Oyun için Python önermedi @Ecmel adlı üye oyun yapma ya çalışacağım için.
Evet, çünkü Python'la oyun yapılmaz. Teorik olarak yapılabilir(Pygame) ama sektörde yapan bir firma yok. Oyun sektörü deyince C++ ve C# akla gelir, kullanılan diller de bunlardır.

Son düzenleme:
Yaptığın birkaç örneği veya github profilini rica edebilir miyim? İnceleceğim, ayrıca üst düzey derken ne alanında üst düzey? Makine öğrenimi mi, yapay zeka mı, bigdata mı? Python'ın kullanıldığı onlarca yer var.

@wastlead atacak mısın?

Mantığını kavrama ve algoritma oluşturmayı anlamak için iyi bir yaş ama matematik ve İngilizce bilgini iyice geliştirip mümkünse iyi bir üniversite okumaya da gayret etmen lazım. Kendini geliştirmeyi ihmal etme yani programlama öğrencem diye.

Evet, çünkü Python'la oyun yapılmaz. Teorik olarak yapılabilir(Pygame) ama sektörde yapan bir firma yok. Oyun sektörü deyince C++ ve C# akla gelir, kullanılan diller de bunlardır.
Neden atayım

GitHub profilimi seninle paylaşmak istemiyorum ayrıca herhangi bir alanım yok bu dili iyi bir şekilde biliyorum o manada söyledim "üst düzey" diye.
GitHub özel bir alan değil, sorun yok paylaşmak zorunda değilsin. "Üst düzeyim" dediğin şey büyük ihtimal sadece syntaxın tamamını bilmen. Alanım yok dediğine göre zaten yaptığın şeylerin ortalama olarak belli. Yanlış anlaşılıyor yazdığın ondan sordum.

GitHub özel bir alan değil, sorun yok paylaşmak zorunda değilsin. "üst düzeyim" dediğin şey büyük ihtimal sadece syntaxın tamamını bilmen. Alanım yok dediğine göre zaten yaptığın şeylerin ortalama olarak belli. Yanlış anlaşılıyor yazdığın ondan sordum.

Neyse bu konuyu kapatalım sen bu konuda bilgilisindir diye düşünürek bir soru soracağım tabii istersen fakat farklı bir konu açmam gerek sorabilir miyim?

Neyse bu konuyu kapatalım sen bu konuda bilgilisindir diye düşünürek bir soru soracağım tabii istersen fakat farklı bir konu açmam gerek sorabilir miyim?
Konu açıp etiketlersen bildiğim bir konuysa cevaplarım. Bu konuda sorman forum kurallarına göre yasak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı