Yazılım desteği olan Gamepower Ogre RGB önerisi

Echxeleone

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha bu sabah geldi elime. Arkadaşlar yazılım desteği Gamepower Ogre RGB'ye var ama benimkisinin sanırsam enter tuşu büyük olduğundan farklı bir modeli yazılımı açmıyor. Yazılım görmüyor klavyeyi ve ben bunu istemiyorum. Klavyenin sesi olsun her şeyi gayet güzel tekrar alacağım elinde "yazılım desteği"olan Gamepower Ogre RGB'li bir link verirseniz sevinirim. Trendyol'dan aldım ben bu ürünü.

Daha bu sabah geldi elime. Arkadaşlar yazılım desteği Gamepower Ogre RGB'ye var ama benimkisinin sanırsam enter tuşu büyük olduğundan farklı bir modeli yazılımı açmıyor. Yazılım görmüyor klavyeyi ve ben bunu istemiyorum. Klavyenin sesi olsun her şeyi gayet güzel tekrar alacağım elinde "yazılım desteği"olan Gamepower Ogre RGB'li bir link verirseniz sevinirim. Trendyol'dan aldım ben bu ürünü.
Hocam yazılım desteği olan OGRE sadece yayıncı ve reklam yapacak youtuberlara verildi. Sizin almanız imkansız. Ayrıca iade edip yerine redragon tercih ediniz. Keza klavye 3 ayda çınlamaya 6 ayda tuşlarda tutukluk çift tıklama ve basmamaya başlayacak. Bu forumda da gamepower önerisi beklemeyin alamazsınız. DA forumunda belki yardımcı olurlar.

İade edip kronik sorunlu olmayan bir ürün alabilirsiniz. Ogre kronik sorunlu.

Yazılımı mevcut;

689 TL'ye değmez. Burada daha ucuz TRUST TRU22983 GXT890 RGB MEKANİK KLAVYE TR (teknomeda.com).

Red Switch, RGB ve num lock tuşları şart değilse Redragon K568R da bakabilirsiniz. Fiyatı gayet uygun.

Redragon K568R Dark Avenger Mavi Switch Kablolu Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

İade edip kronik sorunlu olmayan bir ürün alabilirsiniz. Ogre kronik sorunlu.

Yazılımı mevcut;
Hocam linki düzenleyelim o fiyat çok saçma
TRUST TRU22983 GXT890 RGB MEKANİK KLAVYE TR

Aboov, fiyatı 689 mu olmuş klavyenin 😅

Ek olarak Blue isterse bunların da yazılımı var;

Trust'a ne kadar güvenebilirim dostum.
Redragonla kapışacak kalitededir kendisi. Gamepower everest frisby gibi markaları kalite olarak katlar. Marka basmak yerine en azından tasarım değiştirip kendileri üretiyor. Ayrıca gamepowerda çakma switchler bulunmaktayken gamenote(havit) redragon ve trust bu bütçede gerçek switchler sunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı