Şuan tekrar yapıyorum.Ezberlenen bir sey degil bu. Sen akilda kalmadigini hemen ucup gittigini saniyorsun cunku senin aklina hic girmemis bile. Bir kere girerse cikmaz zira.
E şimdi ne var ne yok? Merak ettim de.Şuan tekrar yapıyorum.
Uygulayarak.
bende aynı sorunu şu an yaşıyorum ve evet bende udemydeki kursları pek denemiyorum aşağılarda artık deneyerek yapıcam demişsin üstünden 5 yıl geçmiş ama şu an ne durumdasın ?Arkadaşlar merhabalar. Python öğreniyorum şuan ama 1-2 gün önce çalıştığım konu aklımdan uçup gidiyor. Unutuyorum.
Akılda kalıcılığını arttırmak için ne yapmalıyım? Not alarak çalışmayı bile düşündüm. Sürekli geri dönmem gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Üniversitem bitmek üzere, daha derine inmek için yüksek lisans yapacağım İtalya'dan kabul aldım. Frontend alanında ilerledim lakin Backend'e geçmeyi düşünüyorum. Çoğu dönemim çalışarak geçti ama yurt dışına gideceğim için son birkaç aydır çalışmıyorum. İstediğim firmalar ofise çağırıyor..bende aynı sorunu şu an yaşıyorum ve evet bende udemydeki kursları pek denemiyorum aşağılarda artık deneyerek yapıcam demişsin üstünden 5 yıl geçmiş ama şu an ne durumdasın ?
cidden senin adına seivindim ve açıkcası kıskandım daÜniversitem bitmek üzere, daha derine inmek için yüksek lisans yapacağım İtalya'dan kabul aldım. Frontend alanında ilerledim lakin Backend'e geçmeyi düşünüyorum. Çoğu dönemim çalışarak geçti ama yurt dışına gideceğim için son birkaç aydır çalışmıyorum. İstediğim firmalar ofise çağırıyor..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.