Yazılım Dilinin Akılda Kalıcılığı

Her sektörde eski insanların tecrübesi önemlidir ancak sorunların üstesinden gelmektense kendisini ve öneri verdiği insanları kolaya kaçmaya yönelten bireylerin önerilerine sadece saygı duymayı tercih ediyorum.

Bir şeyi yapmadıkça unutursun. Bu yüzden her gün kod yazmak lazım. 2 sene video izle bir gram ilerleyemezsin ama 6 ay kod yazarak ilerle baya bir şey öğrenmiş olursun. Öğren ve uygulaması yap.

Öğrendikten sonra kolay kolay unutulmaz.

Arkadaşlar merhabalar. Python öğreniyorum şuan ama 1-2 gün önce çalıştığım konu aklımdan uçup gidiyor. Unutuyorum.
Akılda kalıcılığını arttırmak için ne yapmalıyım? Not alarak çalışmayı bile düşündüm. Sürekli geri dönmem gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
bende aynı sorunu şu an yaşıyorum ve evet bende udemydeki kursları pek denemiyorum aşağılarda artık deneyerek yapıcam demişsin üstünden 5 yıl geçmiş ama şu an ne durumdasın ?

bende aynı sorunu şu an yaşıyorum ve evet bende udemydeki kursları pek denemiyorum aşağılarda artık deneyerek yapıcam demişsin üstünden 5 yıl geçmiş ama şu an ne durumdasın ?
Üniversitem bitmek üzere, daha derine inmek için yüksek lisans yapacağım İtalya'dan kabul aldım. Frontend alanında ilerledim lakin Backend'e geçmeyi düşünüyorum. Çoğu dönemim çalışarak geçti ama yurt dışına gideceğim için son birkaç aydır çalışmıyorum. İstediğim firmalar ofise çağırıyor..

Yorumları okumadım daha önce birisi söylemiş olabilir fakat tek yapman gereken pratik. Bunun başka hiçbir yolu yok. Bol bol proje yazmadıkça ona maruz kalmadıkca aklında kalmıyor. Ayrıca her şeyi aklında tutmana da gerek yok. Nerede ne kullanman gerektiğini bilirsen takıldığın yerde internetten bakabilirsin.

Üniversitem bitmek üzere, daha derine inmek için yüksek lisans yapacağım İtalya'dan kabul aldım. Frontend alanında ilerledim lakin Backend'e geçmeyi düşünüyorum. Çoğu dönemim çalışarak geçti ama yurt dışına gideceğim için son birkaç aydır çalışmıyorum. İstediğim firmalar ofise çağırıyor..
cidden senin adına seivindim ve açıkcası kıskandım da :) Zahmet olmazsa yaşadığın süreci biraz detaylı bir şekilde anlatabilir misin ? Feyz almam gereken konular olduğunu düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı