Yazılım dünyasında Python'a saygı duyuluyor mu?

Birader sen dalga mı geçiyorsun? Python gibi koskoca bir programlama diliyle yapılmış milyon tane senin anlayamayacağın karmaşıklıkta yazılım olduğu halde sen saçma sapan adamdan python ile büyük bir proje yapmasını istiyorsun. Bu forum Xenforo kullanıyor ki o da Python kodu içeriyor. Bilgisayar mühendisliği bile okumuyorsun gelmiş çok bilmiş gibi konuşuyorsun. Varsa sen at GitHub sayfanı, eğlenelim.
Al Python ile yapılmış yazılım ve projelerin bazıları: List of Python software - Wikipedia
Youtube, Reddit hatta NASA' nın yazılımları bile Python ile oluşturulmuş, tabii sen bunu bileceksin ha.

Velhasılkelam Python ile de zor projeler yapılabilir. Yapılır şimdi kandırmayalım kendimizi. Ama aynı proje C++ ile yapılırsa ömür yetmez.

Moral of the story: basit dil.

Çerezlik şeyleri, sırf yazarın mantık çerçevesine sığmıyor diye sağ elle sol kulağı kaşımak deyimine uygun yazıyorsa, bu benim sorunum değil.

Hocam bende metin belgesine karışık bir yazı yazabilirim ama bu yazı yazmanın karışık olduğunu göstermez.Orda karışık olan python değil programın kendisi.

Dil iyidir, onu bilemem ilgilenmiyorum, başka alanda geliştiriyorum kendimi ama bu dilin abartıldığını düşünüyorum. Özellikle yazılım dünyasına yeni girenler bu dili öğreniyor, bu dille başlıyor sonra aBi pYtHoN yHa diye geziyorlar. Sorsan ne ürün koydun ortaya... Fos.

Katılıyorum hocam.Birini seçip sabit kalmak yerine yere göre seçmek daha mantıklı.Linux mu Windows mu ya döndü.

Yalnız attığın Python ile yapılmış projeler değil, Python için yapılmış projeler. Ne attığını görmeden bi hışımla attın sanırım..

Ve ayrıca bu attıkların Python kullansa bile tek başına Python ile yazılmadı ki.

edit: listenin altında bazı Py ile yazılmış programlar gördüm pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…