OnlyX
Hectopat
OOP tan nefret eden çok kişi var diye biliyorum.Java boilerplate ve verbose olarak anılıyor ve sevilmiyor. Bir şeyin çok kullanılması o şeyi iyi yapmaz. Ha bir de OOP.
OOP tan nefret eden çok kişi var diye biliyorum.Java boilerplate ve verbose olarak anılıyor ve sevilmiyor. Bir şeyin çok kullanılması o şeyi iyi yapmaz. Ha bir de OOP.
Anlatamadığım şey yapılan karışık diye tabir ettiğin işin, Python hariç bir dilde yapıldığında daha karışık olacak olması. Python, seçenekler arasında en basit dil.Karmaşık işe örnek versene bi. Adamlar milyarlarca insanın kullandığı web sitelerinin ve roketlerin, uyduların yazlımını Python'la yapıyor diyorum sen hala...
Çok güzel.Arkadaşlar boşa tartışmışsınız. Python'un en temel kullanım amacı büyük projelerde kullanmak. Mesela büyük proje yaparsın ve bir veri kazıyıp yazdırma vs. yapacaksın fakat dil bunu desteklemiyor. Python ile birkaç satırda halledersiniz ve bunu veriye dönüştürüp aktarırsınız. Instagram gibi. Orada da küçükte olsa Python kodları bulunur. Netflix'te aynı zamanda algoritma verileri için birkaç satır Python kullandı. Python çaya şeker gibidir kısacası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.