Referansları çok iyi olan bir kurs bulmuştum üçüncü bin yıl diye staj sağladıkları Mercedes gibi şirketler vardı.
Yani referanslar gerçeğı yansıtıyor ve bu firmalarda imkan sağlayacaklarsa bence değerlendirilir. Ama dikkat edin çok dolandırıcı kurs var.
İçimden bu yaz biraz eğlenmek ve kurs almak geliyor ama bu senenin dershane sıkılığına katlanırsam güzel bir üniversite hayatı yaşama ihtimali de cazip geliyor sonuçta universite mezunları ile aynı maaşı alsam bile onlar gibi anı biriktirmiş olamayacağım.
Var ama tam olarak nasıl kullanılır veya düzenlemem gerekiyor bilmiyorum gelişi güzel bir profil dediğin gibi düşünüyorum hocam zaten bende üniversite katkısının az olduğunu biliyorum kendim hevesle vakit ayıracağım bu işe.
https://www.linkedin.com/in/miraç-akın-dak-b565452b2?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=android_app yardımcı olabilir misiniz BTK sertifika konusunda hocam linkedlnden etkileşim sağlayabilirsiniz.
3-5 uni hariç çoğunun eğitim kalitesi çok düştü açıkçası diploma almak tabii ki iyi ama diploma içinmin 4 seneyi boşa harcamak anlamına da gelebilir.