Yazılım geliştiricisi için PC önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüksek çözünürlüklü render işlemlerini ben GTX 1050Ti ile de yaparım. Sizin amacınız oyun oynama ağırlıklı gibi geldi bana. Programlama yapmak için 2080Ti'a falan ihtiyacınız yok. Sonuçta 3D render'lar havada uçuşuyor olmayacak sizin için, en azından başlarda.

GTX 1050 Ti ile cayır cayır render alıyorum. Gerek Ae olsun, gerek Blender olsun.

Hocam ben yeni bir bilgisayar alacağım. Çünkü benim ki çok eski. Yazılım öğreneceğim. Bilmiyorum yazılım tasarlamayı. Yazılım konusunda mutlaka altından kalkabilen bir PC olsun. Kamera olarakta Blackmagic 6k alacağım bu yüzden.
Düğün videoları çekeceğim. Bunların hepsinin altından şu bilgisayar kalkabilir mi?
Asus Zenbook Pro Duo?
Yazılımın altından hepsi kalkar. Bazen APU-A6400 (çift çekirdek) makinemde dahi deniyorum. Yeniyseniz zaten MSVS gerekmiyor.

Bol ramli, pivot ekranlı-lagı düşük-wide ips monitörlü bir PC gerek. İyi soğutmalı, büyük bir SSD'li, çok çekirdekli bir kasa. Zira 6K video editinde nefesi yetmez. Işıksız, dikkatinizi dağıtmayan....

Son düzenleme:
Yüksek çözünürlüklü render işlemlerini ben GTX 1050Ti ile de yaparım. Sizin amacınız oyun oynama ağırlıklı gibi geldi bana. Programlama yapmak için 2080Ti'a falan ihtiyacınız yok. Sonuçta 3D render'lar havada uçuşuyor olmayacak sizin için, en azından başlarda.

GTX 1050 Ti ile cayır cayır render alıyorum. Gerek Ae olsun, gerek Blender olsun.
Yazılımın altından hepsi kalkar. Bazen APU-A6400 (çift çekirdek) makinememde dahi deniyorum.

Bol ramli, pivot ekranlı-lagı düşük-wide ips monitörlü bir PC gerek.
Şu kalkar mı hocam asus j50 series kalkmaz değil mi?

Şu kalkar mı hocam asus j50 series kalkmaz değil mi?
Yazılım için mis gibi.

Öte yandan video edit için OpenCL kart gerek. Ortalama bir kart işinizi görür.

Bütçeyi zorlamayın. Belli şeyler iyi olsun, güncellemeye açık olsun. İlerde ihtiyacınıza göre eklersiniz.

Üstüne de 1.5 Adana söyleyin, keyfinize bakın.

Yazılım için mis gibi.

Öte yandan video edit için OpenCL kart gerek. Ortalama bir kart işinizi görür.

Bütçeyi zorlamayın. Belli şeyler iyi olsun, güncellemeye açık olsun. İlerde ihtiyacınıza göre eklersiniz.

Üstüne de 1.5 Adana söyleyin, keyfinize bakın.
Hangi kartı önerirsiniz?

Sapphire RX 5700 XT Nitro+. Dehşet bir kart.

Üstüne 32Gb (2*16 RAM) 3200MHz CL16.

Bir de acılı 1.5 Adana. Tabi arkadan soda. (Gece gece acıktım, kusura bakmayın.) :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı