Yazılım için 1.500 TL'ye kablosuz klavye önerisi

DaddyJacop

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
merhaba,

İşim için klavye arıyorum. Duruma göre birden fazla cihazda kullanmam gerekecek. Özellikle aşağıdaki özellikler benim için önemli:
  • Yön tuşlarının olması,
  • Delete tuşunun bulunması,
  • Klavyede " tuşunun yer alması,
  • Kablosuz bağlantı desteklemesi,
  • Sessiz bir switch kullanılması,
  • Taşınabilir olması ve mümkünse %65 ya da daha küçük olması.
Bütçem yaklaşık 1500 TL civarında, ancak bu bütçeyle kaliteli bir klavye bulamazsam artırmayı düşünebilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,

İşim için klavye arıyorum. Duruma göre birden fazla cihazda kullanmam gerekecek. Özellikle aşağıdaki özellikler benim için önemli:
  • Yön tuşlarının olması,
  • Delete tuşunun bulunması,
  • Klavyede " tuşunun yer alması,
  • Kablosuz bağlantı desteklemesi,
  • Sessiz bir switch kullanılması,
  • Taşınabilir olması ve mümkünse %65 ya da daha küçük olması.
Bütçem yaklaşık 1500 TL civarında, ancak bu bütçeyle kaliteli bir klavye bulamazsam artırmayı düşünebilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

Taşınması kolay sessiz ve kablosuz. Bi bakın hocam seversiniz belki.

Taşınması kolay sessiz ve kablosuz. Bir bakın hocam seversiniz belki.

Öneri için teşekkürler. Ofiste bir arkadaşımın mekanik klavyesini denedim ve çok daha rahat olduğunu fark ettim. Bu nedenle, mekanik klavye araştırıyorum.

Araştırırken bir klavye gözüme çaptı. Acaba bu klavyenin kalitesi nasıldır?

Klavye güzel, ancak daha çok attığım linktekine benzer bir klavye arıyorum. Ayrıca, mümkünse Connect Game'den alışveriş yapmak istemiyorum. Aslında bütçede sıkıntım yok, ancak beklenmedik bir araba arızası nedeniyle şu an biraz sınırlı hissediyorum.
Kuru kavrama DSG pişmanlıktır

Bütçemi artırabilir ve daha yüksek fiyatlı modellere yönelebilirim.

Araştırırken bir klavye gözüme çaptı. Acaba bu klavyenin kalitesi nasıldır?

Klavye güzel, ancak daha çok attığım linktekine benzer bir klavye arıyorum. Ayrıca, mümkünse Connect Game'den alışveriş yapmak istemiyorum. Aslında bütçede sıkıntım yok, ancak beklenmedik bir araba arızası nedeniyle şu an biraz sınırlı hissediyorum.
Kuru kavrama DSG pişmanlıktır

Bütçemi artırabilir ve daha yüksek fiyatlı modellere yönelebilirim.
Redragon K617 Fizz'e bakın hocam bide. Kendim kullanıcısıyım gayet küçük ve sesi rahatsız etmez. Tek sıkıntısı kablolu. O da sizin için problem yaratır mı emin değilim.

Redragon K617 Fizz'e bakın hocam bir de. Kendim kullanıcısıyım gayet küçük ve sesi rahatsız etmez. Tek sıkıntısı kablolu. O da sizin için problem yaratır mı emin değilim.

Fizz'de yön tüşları yok maalesef.

Bu klavye biraz uzun. Genişlikte 320mm aşağısı benim için daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı