Yazılım için 10k fazla bile. Ondan bütçeyi zorlamak gibi bir durum söz konusu değil. Kusura bakmayın ama arkadaş da gayet iyi demiş.
Yazılım için 10.000TL fazla ne demek hocam?
Adamın ne iş yapacağını biliyor musun? Bu tamamen arz talep meselesi.
Yazılım için 10k fazla bile. Ondan bütçeyi zorlamak gibi bir durum söz konusu değil. Kusura bakmayın ama arkadaş da gayet iyi demiş.
'Hello world' den başlayacağım diyor arkadaş. En fazla visual studio code kullanır.Yazılım için 10.000TL fazla ne demek hocam?
Adamın ne iş yapacağını biliyor musun? Bu tamamen arz talep meselesi.
Bana kalırsa donanımları üstte depolamayı düşük tut .Harici depolamayı bir yerden her türlü bulursun. Freedos olursa daha iyi olur. Tek kullanımlık keylerden alırsın.Merhaba, yazılım dünyasına giriş yapıyorum, bir yerden başlamak için yeni bir laptop almaya karar verdim. Bütçe en fazla 10.000 TL.
Beklentilerim:
- Hafif ve ince olmalı. Tasarıma önem veriyorum.
- Mümkün mertebe uzun ömürlü olmalı.
- Batarya gün ortasında bitmemeli.
Sadece yazılım ve günlük işler (film, dizi, e-posta) için kullanacağım, oyun oynamıyorum.
Ülke şartlarına göre bu bütçeyle ne kadar beklentim karşılanır bilmiyorum, ama şansımızı deneyelim![]()
Merhaba, yazılım dünyasına giriş yapıyorum, bir yerden başlamak için yeni bir laptop almaya karar verdim. Bütçe en fazla 10.000 TL.
Beklentilerim:
Sadece yazılım ve günlük işler (film, dizi, e-posta) için kullanacağım, oyun oynamıyorum.
Ülke şartlarına göre bu bütçeyle ne kadar beklentim karşılanır bilmiyorum, ama şansımızı deneyelim![]()
Merhaba, yazılım dünyasına giriş yapıyorum, bir yerden başlamak için yeni bir laptop almaya karar verdim. Bütçe en fazla 10.000 TL.
Beklentilerim:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.