Hocam şöyle söyleyeyim fazla araştırmadığım bir konu ama eğer fazla derecede kodlama yapacaksanız en kötü 8-16GB Ram olması ve iyi bir işlemcinizin olması gerekli
Hocam o zaman fazla sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de Unity-Unreal Engine gibi projeleriniz yoktur umarım. Eski bilgisayarımda az çekmedim. İyi bir işlemci ve ekran kartı yoksa Unity falan da hayal oluyor.
Hocam o zaman fazla sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de Unity-Unreal Engine gibi projeleriniz yoktur umarım. Eski bilgisayarımda az çekmedim. İyi bir işlemci ve ekran kartı yoksa Unity falan da hayal oluyor.
Yetmez. HTML, CSS öğrenmesi maksimum 2 hafta peki ya sonra?
2 GB ile birkaç sekme açsan RAM dolar daha çalışacak olan IDE var, onun eklentileri olacak. Python'a hiç girmiyorum.
Yetmez. HTML, CSS öğrenmesi maksimum 2 hafta peki ya sonra?
2 GB ile birkaç sekme açsan RAM dolar daha çalışacak olan IDE var, onun eklentileri olacak. Python'a hiç girmiyorum.
Daha başındayım? Sen ne zannediyorsun? Direkt başlar başlamaz yeni oyun yapacağımı falan mı? 1 yıl idare eder mi diye sordum alt tarafi. Sonsuza kadar devam etmeyeceğim bununla merak etme.
Windows 8.1 veya Windows 10 LTSC ile 300-400 MB RAM kullanımı gördüğümü hatırlarım, yazılım kafanızda çok büyük galiba HTML ve CSS araştırmaları yapın biraz sonra tekrar konuya dönersiniz.