Yazılım için 27" monitör tavsiyesi

Laptop kullandığını bilmiyordum.
G-Sync için Thunderbolt destekli Type-C ya da mini DP çıkışı gereklidir.
Var mı laptopunda?
Type C var, thundervolt destekli var mı bilmiyorum. bakarım ona varsa internette bilgisi.

valla ben göremiyorum ama arkadaşa da sorıyım bir. Eğer varsa mini display girişim bu kabloyu alır denerim dostum. Zamanın için teşekkürler.

Vallahi ben göremiyorum ama arkadaşa da sorıyım bir. Eğer varsa mini display girişim bu kabloyu alır denerim dostum. Zamanın için teşekkürler.

Resimi göremiyorsan açıklayayım.
Kullanma kılavuzunu okudum. Mini DP çıkışın 1.4 versiyon olduğu yazıyor.
Ben sana 1.2 versiyonlu kaliteli bir mini DP to DP kablosu attım. MiniDp to DP ile G-Sync açılabiliyor.

hocam niye kızıyorsun, bilgisayarın üzerinde göremedim demek istemiştim. Resimi görebiliyorum. İstersen wp'den fotoğraflarını atıyım pc'nin.

Hocam niye kızıyorsun, bilgisayarın üzerinde göremedim demek istemiştim. Resimi görebiliyorum. İstersen WhatsApp'den fotoğraflarını atayım PC'nin.

Yok dostum ne kızması?
Göremiyorsun derken gergin bir dille yazmadım. Yanlış anlaşıldıysam affet. Gayet sakin biriyimdir.
Ben sana iyilik yapmaya çalıştım. Resmi açıkladım. Çok yanlış anlaşılmışım. Sağlık olsun.
Sorun yok resmi müsait olduğunda görebilirsin. Zaten kullanma kılavuzundan aldım.

hocam niye kızıyorsun, bilgisayarın üzerinde göremedim demek istemiştim. Resimi görebiliyorum. İstersen wp'den fotoğraflarını atıyım pc'nin.
şöyle bir kablo buldum mini dp dediler, bunu takacak yer yok mesela.

valla iş yorgunluğu sabahtan beri yanlış anladım özür dilerim. Çok yardımcı oldum hem monitör hem bunun için hakkını helal et.

Dosya Ekleri

• 79C6106B-652A-4CB3-AD34-C37FA1D14EF7.jpeg
    183,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 05016D8A-B6B0-489C-A2D0-90D6777C2F9E.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 795F516E-2B79-4034-B2CE-18B45DCDF107.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…