Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
Dizüstü bilgisayar, baktım yok hocam.
Type C var, thundervolt destekli var mı bilmiyorum. bakarım ona varsa internette bilgisi.Laptop kullandığını bilmiyordum.
G-Sync için Thunderbolt destekli Type-C ya da mini DP çıkışı gereklidir.
Var mı laptopunda?
Type-C var, thundervolt destekli var mı bilmiyorum. Bakarım ona varsa internette bilgisi.
Monster Abra A5 v17.1.3Laptop modelini dilerseniz yazın bakmaya çalışayım.
Monster Abra A5 v17.1.3
valla ben göremiyorum ama arkadaşa da sorıyım bir. Eğer varsa mini display girişim bu kabloyu alır denerim dostum. Zamanın için teşekkürler.Eki Görüntüle 1699904
Burada ki bilgiye bakarsak mini DP çıkışın 1.4. Bu iyi bir şey.
PAUGGE ENTMDP1220 VESA SERTİFİKALI MİNİ DİSPLAYPORT 1.2V KABLO - 2M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu kablo ile G-Sync komplike açabilme ihtimalin yüksek.
Eğer açılmaz ise portta kilit vardır ama pek sanmıyorum.
Vallahi ben göremiyorum ama arkadaşa da sorıyım bir. Eğer varsa mini display girişim bu kabloyu alır denerim dostum. Zamanın için teşekkürler.
hocam niye kızıyorsun, bilgisayarın üzerinde göremedim demek istemiştim. Resimi görebiliyorum. İstersen wp'den fotoğraflarını atıyım pc'nin.Resimi göremiyorsan açıklayayım.
Kullanma kılavuzunu okudum. Mini DP çıkışın 1.4 versiyon olduğu yazıyor.
Ben sana 1.2 versiyonlu kaliteli bir mini DP to DP kablosu attım. MiniDp to DP ile G-Sync açılabiliyor.
Hocam niye kızıyorsun, bilgisayarın üzerinde göremedim demek istemiştim. Resimi görebiliyorum. İstersen WhatsApp'den fotoğraflarını atayım PC'nin.
hocam niye kızıyorsun, bilgisayarın üzerinde göremedim demek istemiştim. Resimi görebiliyorum. İstersen wp'den fotoğraflarını atıyım pc'nin.
Resimi göremiyorsan açıklayayım.
Ben sana 1.2 versiyonlu kaliteli bir mini DP to DP kablosu attım. MiniDp to DP ile G-Sync açılabiliyor.
şöyle bir kablo buldum mini dp dediler, bunu takacak yer yok mesela.Resimi göremiyorsan açıklayayım.
valla iş yorgunluğu sabahtan beri yanlış anladım özür dilerim. Çok yardımcı oldum hem monitör hem bunun için hakkını helal et.Yok dostum ne kızması?
Göremiyorsun derken gergin bir dille yazmadım. Yanlış anlaşıldıysam affet. Gayet sakin biriyimdir.
Ben sana iyilik yapmaya çalıştım. Resmi açıkladım. Çok yanlış anlaşılmışım. Sağlık olsun.
Sorun yok resmi müsait olduğunda görebilirsin. Zaten kullanma kılavuzundan aldım.