Yazılım için 27" monitör tavsiyesi

Şöyle bir kablo buldum mini DP dediler, bunu takacak yer yok mesela.

Vallahi iş yorgunluğu sabahtan beri yanlış anladım özür dilerim. Çok yardımcı oldum hem monitör hem bunun için hakkını helal et.

Helal olsun dostum. 🙏
Kablo mini DP to DP'ye benziyor evet.
Laptopunda görünüyor bu giriş.

1678716517736.png

Alla alla. Adını verdiğin modele göre bakıyorum ve Epey'de var demiş.
Abra A5 V17.3.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook Kendi sayfasında da yazıyor. Kafam karıştı.

Eki Görüntüle 1700081
dostum, Abra A5 V17.1.3 ya benimkisi :/

burda da mini display port var diyor. Bende mi bir tuhaflık var acaba ?

Dostum, Abra A5 V17.1.3 ya benimkisi :/

Gariptir ki çözemedim meseleyi. Şimdi Monster'ın sayfasında senin modelin yok. Benim fark etmediğim model var. Yani sende ki ekran kartı 3050 benim paylaştığım 3050 Ti.
3050 modelinde bunu kullanmamış olabilir mi sorusu geliyor aklıma. Laptop kendi sayfasında yer almıyor çok garip. Bir Monster servisine danış istersen.
Fakat abra serisinden V17.3 olanların https://www.monsternotebook.com.tr/UPLOAD/kilavuz/Abra-A5-V17_3-User-Manual-7Language.pdf kullanma kılavuzu paylaşılmış. Bu genel bir kılavuz. Her kasada aynı girişler olması lazım. Hala garip...

Gariptir ki çözemedim meseleyi. Şimdi Monster'ın sayfasında senin modelin yok. Benim fark etmediğim model var. Yani sende ki ekran kartı 3050 benim paylaştığım 3050 Ti.
3050 modelinde bunu kullanmamış olabilir mi sorusu geliyor aklıma. Laptop kendi sayfasında yer almıyor çok garip. Bir Monster servisine danış istersen.
Fakat abra serisinden V17.3 olanların https://www.monsternotebook.com.tr/UPLOAD/kilavuz/Abra-A5-V17_3-User-Manual-7Language.pdf kullanma kılavuzu paylaşılmış. Bu genel bir kılavuz. Her kasada aynı girişler olması lazım. Hala garip...
ben alalı 2 sene olmuş pc yi, belki o yüzden siteden kalkmıştır. epey.com ve türevlerinde mini dp var gözüküyor. mailledim monster'i bakıcam üstad. eyvallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı