Yazılım için 2K Pivot monitör önerisi

Bütçe
10000

elektron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
MacBook Air M1 kullanıyorum ve ikinci bir ekrana ihtiyacım var. Oyun vb şeyler için kullanmayı düşünmüyorum kod yazarken kullanacağım. Bu nedenle yenileme hızı ve tepkime süreleri pek önemli değil ama kesinlikle pivot özelliği olmalı. Bütçe olarak ise 8-10k arası bir miktar ayırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pivot ekran için 2K anlamsız bir tercih. Kontrastı yüksek olan FHD bir monitör olmalı rahat okunabilirlik ve göz yormaması açısından. 24"-27" ekran tavsiye ederim. Viewsonic XG2405 tavsiye ederim, ben memnundum. Taşındığım için satıyorum yoksa kullanmaya da devam ederdim.

Pivot ekran için 2K anlamsız bir tercih. Kontrastı yüksek olan FHD bir monitör olmalı rahat okunabilirlik ve göz yormaması açısından. 24"-27" ekran tavsiye ederim. ViewSonic XG2405 tavsiye ederim, ben memnundum. Taşındığım için satıyorum yoksa kullanmaya da devam ederdim.

Bende başlarda FHD bakıyordum fakat MacBook için görüntü kalitesini çok düşürdüğüne dair birkaç bir şey okumuştum kullandıysanız doğruluk payı nedir?

Bende başlarda FHD bakıyordum fakat MacBook için görüntü kalitesini çok düşürdüğüne dair birkaç bir şey okumuştum kullandıysanız doğruluk payı nedir?
Böyle bir şey duyduğunuza göre sanırsam biraz kişisel bir tercih durumu var hocam. O yüzden sizi yanlış yönlendirmiş olmuyum. 2K monitörüm de vardı fakat onu pivot olarak kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapamıyorum. FHD oldukça iyiydi ve 2K olandan daha yüksek bir kontrast oranına sahip olduğu için okumak için de oldukça işlevsel oldu.

Böyle bir şey duyduğunuza göre sanırsam biraz kişisel bir tercih durumu var hocam. O yüzden sizi yanlış yönlendirmiş ol muyum? 2K monitörüm de vardı fakat onu pivot olarak kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapamıyorum. FHD oldukça iyiydi ve 2K olandan daha yüksek bir kontrast oranına sahip olduğu için okumak için de oldukça işlevsel oldu.

Eğer görüntü kalitesi arasında uçurum bir fark yoksa fiyat açısından en mantıklısı FHD bir monitör almak olacak attığınız da oldukça iyi görünüyor tek çekincem görüntüyü çok bozacak olmasıydı.

İkinci el bilgisayar ürünleri satan güvenilir bir yer bulup belki orada bir yarım saat deneyebilirsiniz hocam. FHD monitör satışları zaten ikinci elde yavaştır muhtemelen o yüzden denetip satma konusunda yardımcı olacaktırlar gibime geliyor.

İkinci el bilgisayar ürünleri satan güvenilir bir yer bulup belki orada bir yarım saat deneyebilirsiniz hocam. FHD monitör satışları zaten ikinci elde yavaştır muhtemelen o yüzden denetip satma konusunda yardımcı olacaktırlar gibime geliyor.

Sanırım öyle yapmam en doğrusu olacak FHD de karar kılarsam attığınız modeli alacağım hocam ilginiz için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı