Yazılım için AÖF bilgisayar programcılığı mı AÖF YBS diploması mı daha yarar sağlar?

ragjer

Decapat
AÖF bilgisayar programcılığı mı yoksa AÖF YBS diploması mı daha yarar sağlar yazılım için? Açıkçası yazılım mühendisliği okuyamam. Ama yazılımcı olmak istiyorum. Hangisinin diploması daha çok işe yarar? Açıktan okumakla.

Hocam bilgisayar programcılığı mı işe yaramaz?
Evet hem de aöf... Sırf meraktan aöf bilgisayar programcılığı okuyorum, sınavları aşırı basit. Ortalama bir bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla çözebilecegi sorular, mezun olmakta hiçbir zorluk olur

Evet hem de AÖF... Sırf meraktan AÖF bilgisayar programcılığı okuyorum, sınavları aşırı basit. Ortalama bir bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla çözebilecegi sorular, mezun olmakta hiçbir zorluk olur.

AÖF'teki bpden bahsediyorsanız doğru bende bilgisayar programcılığı okuyorum ama boş bölüm denemez bence DGS için okuyorum bende.

Evet hem de AÖF... Sırf meraktan AÖF bilgisayar programcılığı okuyorum, sınavları aşırı basit. Ortalama bir bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla çözebilecegi sorular, mezun olmakta hiçbir zorluk olur

AÖF'te YBS okuda göreyim seni kolay mı zor mu bir ders var yöneylem araştırması diye 2.derece matematik istiyor. (5 yıldır bitirmeye çalışıyorum :D)

AÖF'teki bpden bahsediyorsanız doğru bende bilgisayar programcılığı okuyorum ama boş bölüm denemez bence DGS için okuyorum bende.
Dgs için okumak mantıklı.
Okuduğunuz üniversitenin eğitimi nasıl bilmiyorum açıkçası. Birçok mühendislikte bile çok kötü eğitim verilirken programcılıkta düzgün eğitim veren sayılı üniversite vardır diye düşünüyorum. Bu alanda ilerlemek istiyorsanız sadece okulda öğrendikleriniz pek bir işinize yaramayacak. Okulda öğrendiklerinizin üzerine kendiniz bir şey koyamazsaniz diplomalı işsiz olma ihtimaliniz çok yüksek

DGS için okumak mantıklı.
Okuduğunuz üniversitenin eğitimi nasıl bilmiyorum açıkçası. Birçok mühendislikte bile çok kötü eğitim verilirken programcılıkta düzgün eğitim veren sayılı üniversite vardır diye düşünüyorum. Bu alanda ilerlemek istiyorsanız sadece okulda öğrendikleriniz pek bir işinize yaramayacak. Okulda öğrendiklerinizin üzerine kendiniz bir şey koyamazsaniz diplomalı işsiz olma ihtimaliniz çok yüksek.

Biliyorum hocam ondan DGS ile devam etmek istiyorum Muğla meslek yüksek okulundayım.

AÖF'te YBS okuda göreyim seni kolay mı zor mu bir ders var yöneylem araştırması diye 2.derece matematik istiyor. (5 yıldır bitirmeye çalışıyorum :D)
Çıkmış sorulara baktım. Zaten birkaç tane tarih, tanımlama vb soru var. Onun dışındaki sorular da oldukça basit duruyor. Emin olun mühendislik okuyor olsaydınız göreceğiniz diferansiyel denklemler, mikroislemciler dersi bundan kat kat ağır olacaktı.
Ayrıca çoktan seçmeli bir sınavdasınız, örgün öğretimde alan derslerinde çoktan seçmeli soru görmeniz imkansız diyebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı