Yazılım için bilgisayar önerisi

Mac dışında verseniz ona hem bütçem Yetmez hem de ben sevmiyorum

Ya Bununla ilgili videolara baktım da çok iyimser bir şey söylemiyorlardı kullanıcılar ya daha farklı önerileriniz varsa açığım
Gaming tarzı istemeyince kısıtlanabiliriz tabi.F/P olmayan bir gaming laptop seçerseniz işinizi görebilir.

Gaming tarzı istemeyince kısıtlanabiliriz tabi.F/P olmayan bir gaming laptop seçerseniz işinizi görebilir.
Onların şarj süresi kısa olduğu için öyle söylemiştim,birde şunu merak ediyorum gaming bilgisayarların oyun için değil de yazılım olarak kullanırsak yine aynı şarj mı gidiyor yani Mesela diyelim ki bir Gaming bilgisayarınız şarj 2-3 süresi gidiyor Biz oyun oynamasak Sadece yazılımla uğraşsak bu 5-6 saate çıkabilir mi

Onların şarj süresi kısa olduğu için öyle söylemiştim,birde şunu merak ediyorum gaming bilgisayarların oyun için değil de yazılım olarak kullanırsak yine aynı şarj mı gidiyor yani Mesela diyelim ki bir Gaming bilgisayarınız şarj 2-3 süresi gidiyor Biz oyun oynamasak Sadece yazılımla uğraşsak bu 5-6 saate çıkabilir mi
Gaming laptoplarda batarya süresine önem vermiyorlar.

Onların şarj süresi kısa olduğu için öyle söylemiştim, bir de şunu merak ediyorum Gaming bilgisayarların oyun için değil de yazılım olarak kullanırsak yine aynı şarj mı gidiyor yani Mesela diyelim ki bir Gaming bilgisayarınız şarj 2-3 süresi gidiyor Biz oyun oynamasak Sadece yazılımla uğraşsak bu 5-6 saate çıkabilir mi?

Hocam Acer Nitro Gaming kullanıyorum güç tasarrufunda 8 saat video izletiyor (2 aylık) tabii bu modelden modele ve markadan markaya değişir. Araştırmanız lazım ama çoğunun 4-5 saate gelmesi bile mucize ve muhtemelen Gaming laptopların pil ömrü diğerlerinden daha az.

Hocam Acer Nitro Gaming kullanıyorum güç tasarrufunda 8 saat video izletiyor tabii bu modelden modele ve markadan markaya değişir. Araştırmanız lazım ama çoğunun 4-5 saate gelmesi bile mucize ve muhtemelen Gaming laptopların pil ömrü diğerlerinden daha az.
Ya bana yazılım için lazım aslında hani böyle dışarı götürmek için falan

Hocam Acer Nitro Gaming kullanıyorum güç tasarrufunda 8 saat video izletiyor tabii bu modelden modele ve markadan markaya değişir. Araştırmanız lazım ama çoğunun 4-5 saate gelmesi bile mucize ve muhtemelen Gaming laptopların pil ömrü diğerlerinden daha az.

Kanka adam video izlemeyecek yazılım ile uğraşcak o da iyi işlemci yoracağı için 3 4 saatte şarjı biter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı