Yazılım için i7 8700K ve GTX 1060 sistem toplama

Bu ekran kartına işlemci fazla. Bu işlemci 1080 e bile yeter de artar. İşlemciyi düşürebilir ya da ekran kartını yükseltebilirsiniz. Şuanki sistemle herhangi bir sorun çıkmaz ama birkaç yüz para boşuna gider.

Bu ekran kartına işlemci fazla. Bu işlemci 1080 e bile yeter de artar. İşlemciyi düşürebilir ya da ekran kartını yükseltebilirsiniz. Şuanki sistemle herhangi bir sorun çıkmaz ama birkaç yüz para boşuna gider.

Yazılım için işlemci gücü gerekli dostum. O yüzden 8700K seçmiş arkadaşımız.

En çok oynadığım CS-GO ve 1060 yeterli diye düşünüyorum. Kasa konusuna gelirsek Cooler MasterBox 5 mi yoksa MasterBox Lite ' yi mi tercih etmeliyim. Birinde power var bu power güzel mi yoksa ayriyeten alınması mı iyidir diğerinde ise rgb özelliği var siz olsaydınız hangisini seçerdiniz . Anakart yeterli midir ve stok soğutucuyu vatan bilgisayardaki çalışan arkadaş önermişti sizinde önerilerinizi alabilirim.
NOT : Yurt dışından alma gibi bir şansım yok arkadaşlar.

1060 ile pek fark olmadığı için sistemi 1070 yaptım. Ayrıca yazılım ile uğraşıyorum dediğin için SSD den kısmak istemedim. İşlemci soğutucu f/p ürünüdür. Bütçe daha yukarılara çıkabilecekse sıvı soğutma yada noctua hava soğutma alınabilir. Kasa ise bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan biridir.
Screenshot_20180107-142139_1.jpg

1060 ile pek fark olmadığı için sistemi 1070 yaptım. Ayrıca yazılım ile uğraşıyorum dediğin için SSD den kısmak istemedim. İşlemci soğutucu f/p ürünüdür. Bütçe daha yukarılara çıkabilecekse sıvı soğutma yada noctua hava soğutma alınabilir. Kasa ise bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan biridir.Eki Görüntüle 275090

1060 ile 1070 arasında nasıl fark yok? En basitinden bile 500-600 tl fark var

1060 ile 1070 arasında nasıl fark yok? En basitinden bile 500-600 tl fark var
1060 karta 1700-2000 TL vermek mantıklı bir karar mı?

2300 TL ye 1070 bulmuşken bütçe arttırılabilir. Kaldı ki fark yok derken maksimum fiyattan baz alarak söyledim. Ben önerimi yaptım, arkadaş kendisine yeterli gelecekse 1060 alabilir.

1060 karta 1700-2000 TL vermek mantıklı bir karar mı?

2300 TL ye 1070 bulmuşken bütçe arttırılabilir. Kaldı ki fark yok derken maksimum fiyattan baz alarak söyledim. Ben önerimi yaptım, arkadaş kendisine yeterli gelecekse 1060 alabilir.

1070 genellikle 2k monitörler için arkadaşta zaten yazılım için alacak gta 5 mobil çıkaracak hali yok ya onun için 500 tl fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum onun dışında sistemin güzel

1060 ile pek fark olmadığı için sistemi 1070 yaptım. Ayrıca yazılım ile uğraşıyorum dediğin için SSD den kısmak istemedim. İşlemci soğutucu f/p ürünüdür. Bütçe daha yukarılara çıkabilecekse sıvı soğutma yada noctua hava soğutma alınabilir. Kasa ise bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan biridir.Eki Görüntüle 275090
Eline sağlık güzel olmuş :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı