S SciFi Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #21 300319 dedi: @The Anorak hocamın da dediği gibi, Air alın ve Windows gerekli olursa Dual Boot yaparsınız. Genişletmek için tıkla... M1 macbooklarda Bootcamp yok maalesef. Sanırım M1 ifadesi gözünüzden kaçtı.
300319 dedi: @The Anorak hocamın da dediği gibi, Air alın ve Windows gerekli olursa Dual Boot yaparsınız. Genişletmek için tıkla... M1 macbooklarda Bootcamp yok maalesef. Sanırım M1 ifadesi gözünüzden kaçtı.
İ İzzeTR Zeptopat Katılım 17 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #22 abi bende üniversiteye yeni geçtim ve mekatronik okuyorum hocaların dediğine göre bizde pythondan yazılımlar yapacakmışız ve ardunio uno danda birşeyler yapacakmışız sen macbook aldıysan memnunmusun,bende macbook air m4 almayı düşünüyorum
abi bende üniversiteye yeni geçtim ve mekatronik okuyorum hocaların dediğine göre bizde pythondan yazılımlar yapacakmışız ve ardunio uno danda birşeyler yapacakmışız sen macbook aldıysan memnunmusun,bende macbook air m4 almayı düşünüyorum