Yazılım için nasıl bir yol izlemeliyim?

IntroVert

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Linux Sistem Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,
Birçoğunuz bana çok geç kalmışsın falan diyecek ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum.

Ben 4. sınıf öğrencisiyim psikolojik sebeplerden (şehire alışamama vs.) derslerime, programlamaya yeteri özeni gösteremedim maalesef ve okulumu 1 sene uzattım. Ben de bu okulun 1 senesi uzamasını avantaja çevirmek için bu sene itibariyle adam akıllı artık psikolojik sıkıntıları bir kenara bırakıp çalışmaya başladım. İlk yaptığım şey Python üzerinden başlamak oldu. Python'da çok sıkıntım yok ama oop, algoritmalar gibi konularda bazı eksikliklerim var.
Ve sizden yardım istiyorum tam anlamıyla hangi kavramları kavramam gerekiyor, hangi kavramları bilirsem yoluma hızlı bir şekilde devam etmek istiyorum.

Ve kafamı karıştıran diğer bir nokta ise hangi alan üzerine geliştirmek istediğim. Aklımda siber güvenlik ve web geliştirme var. İlk Python'a başlamamın nedeni hangi alan üzerine kendimi geliştireceğime karar verip Python Framework'ları üzerinden ilerleyebilirim hem vakitte kaybetmem.
Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı