Bütçem Anca Buna Yetiyor Dostum Yapacak Birşey YokBu monitör de çöp. 4,5K'ya bile bir şey yok. 10K falan olmalı en az.
Bütçem Anca Buna Yetiyor Dostum Yapacak Birşey YokBu monitör de çöp. 4,5K'ya bile bir şey yok. 10K falan olmalı en az.
Hocam Bu Monitor İyi Gibi Monitör Hariç Fiyati Minimum Tutarak Onerebilecegin Bir Sistem Var Mıdır ?Bu monitör iyidir ama 4,5K'ya doğru düzgün sistem yok. Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden hazır sistem alınmaz. Ben zamanında aldım ve işlemci fanından tutun da ekran kartına kadar sorunluydu. İkinci el parçalar kullanılıyor hatta sahte parçalar kullanılıyor. 6 ay içinde bir sorun yaşayacağınızın garantisini verebilirim.![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Grafik İle İşim Yok Sadece Kod İle İlgili HTML CSS JavaScript Falan Onun İçin Yeterli Midir Bana ? @ProximusTwoRAM'i Fury Beast yapıp bunu alabilirsin ama işini ne kadar görür, orasını bilemem.![]()
AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.