Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 14 Şubat 2023 #71 Buzdolabi dedi: Kaç kişisiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an çok fazla değiliz 3 kişiyiz 2 yazılımcı bir de 3D modelci var yavaş yavaş ilerliyoruz eğer öğrenmek istiyorsan yol gösterebiliriz.
Buzdolabi dedi: Kaç kişisiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an çok fazla değiliz 3 kişiyiz 2 yazılımcı bir de 3D modelci var yavaş yavaş ilerliyoruz eğer öğrenmek istiyorsan yol gösterebiliriz.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #72 Hatironn dedi: Şu an çok fazla değiliz 3 kişiyiz 2 yazılımcı bir de 3D modelci var yavaş yavaş ilerliyoruz eğer öğrenmek istiyorsan yol gösterebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşınızdasınız hocam siz?
Hatironn dedi: Şu an çok fazla değiliz 3 kişiyiz 2 yazılımcı bir de 3D modelci var yavaş yavaş ilerliyoruz eğer öğrenmek istiyorsan yol gösterebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşınızdasınız hocam siz?
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 14 Şubat 2023 #73 Buzdolabi dedi: Kaç yaşınızdasınız hocam siz? Genişletmek için tıkla... ben 22 yaşındayım diğer arkadaşlar da 21
Buzdolabi dedi: Kaç yaşınızdasınız hocam siz? Genişletmek için tıkla... ben 22 yaşındayım diğer arkadaşlar da 21
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #74 Hatironn dedi: ben 22 yaşındayım diğer arkadaşlar da 21 Genişletmek için tıkla... Hocam ben size göre biraz küçük kalıyorum ya
Hatironn dedi: ben 22 yaşındayım diğer arkadaşlar da 21 Genişletmek için tıkla... Hocam ben size göre biraz küçük kalıyorum ya
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 14 Şubat 2023 #75 Buzdolabi dedi: Hocam ben size göre biraz küçük kalıyorum ya Genişletmek için tıkla... sıkıntı değil öğrenmek istiyorsan biz yardım ederiz ama sen bilirsin tabii ki
Buzdolabi dedi: Hocam ben size göre biraz küçük kalıyorum ya Genişletmek için tıkla... sıkıntı değil öğrenmek istiyorsan biz yardım ederiz ama sen bilirsin tabii ki
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #76 Hatironn dedi: Sıkıntı değil öğrenmek istiyorsan biz yardım ederiz ama sen bilirsin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Nereden ulaşabilirim hocam size Discord'um var.
Hatironn dedi: Sıkıntı değil öğrenmek istiyorsan biz yardım ederiz ama sen bilirsin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Nereden ulaşabilirim hocam size Discord'um var.
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 14 Şubat 2023 #77 Buzdolabi dedi: Nereden ulaşabilirim hocam size Discord'um var. Genişletmek için tıkla... dc linki paylaşılmıyor forumda lol valo falan oynuyorsan oradan konuşalım.
Buzdolabi dedi: Nereden ulaşabilirim hocam size Discord'um var. Genişletmek için tıkla... dc linki paylaşılmıyor forumda lol valo falan oynuyorsan oradan konuşalım.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #78 Hatironn dedi: DC linki paylaşılmıyor forumda LoL Valorant falan oynuyorsan oradan konuşalım. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord ad vermek yasak mı? LoL Valorant oynamıyorum. Zaten yarın konuşabilirim anca kulaklık aldım daha yeni yarın gelecek sabah aras kargodan.
Hatironn dedi: DC linki paylaşılmıyor forumda LoL Valorant falan oynuyorsan oradan konuşalım. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord ad vermek yasak mı? LoL Valorant oynamıyorum. Zaten yarın konuşabilirim anca kulaklık aldım daha yeni yarın gelecek sabah aras kargodan.
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 14 Şubat 2023 #79 Buzdolabi dedi: Hocam Discord ad vermek yasak mı? LoL Valorant oynamıyorum. Zaten yarın konuşabilirim anca kulaklık aldım daha yeni yarın gelecek sabah aras kargodan. Genişletmek için tıkla... tmm şöyle yapıcam https://discord. gg/qtxcNrR7 Buzdolabi dedi: Hocam Discord ad vermek yasak mı? LoL Valorant oynamıyorum. Zaten yarın konuşabilirim anca kulaklık aldım daha yeni yarın gelecek sabah aras kargodan. Genişletmek için tıkla... usta sen mi geldin dc"ye Son düzenleme: 14 Şubat 2023
Buzdolabi dedi: Hocam Discord ad vermek yasak mı? LoL Valorant oynamıyorum. Zaten yarın konuşabilirim anca kulaklık aldım daha yeni yarın gelecek sabah aras kargodan. Genişletmek için tıkla... tmm şöyle yapıcam https://discord. gg/qtxcNrR7 Buzdolabi dedi: Hocam Discord ad vermek yasak mı? LoL Valorant oynamıyorum. Zaten yarın konuşabilirim anca kulaklık aldım daha yeni yarın gelecek sabah aras kargodan. Genişletmek için tıkla... usta sen mi geldin dc"ye
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #80 Hatironn dedi: tmm şöyle yapıcam https://discord. gg/qtxcNrR7 usta sen mi geldin dc"ye Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Hatironn dedi: tmm şöyle yapıcam https://discord. gg/qtxcNrR7 usta sen mi geldin dc"ye Genişletmek için tıkla... Evet hocam.