Merhaba, sanırım siz bu işlerden anlıyorsunuz. Ben 13 yaşındayım. Bu 2 ay sonra LGS ye gireceğim. Sınavdan sonra tatilde amacım oyun oynamanın yanında programlama dili öğrenmek. Sizce hangi dili öğrenmem daha çok işime yarar? Meslek edinmeden önce freelancer olarak lisede para kazanabilir miyim? Sanırım bölüm olarak yazılım mühendisliği istiyorumBilgisayar mühendisliği okursan "Donanım" konuları da görürsün.
Sadece yazılım alanında ilerlemek istiyorsan Yazılım mühendisliği okumalısın.
Belitmiş olduğun dillerin hepsinde uzman olman biraz zor. Hepsini dene, ona göre beğendiğinle ilerle.
Eğer Tesla - CERN - SPACE X tarzı yerlerde çalışmak istiyorsan C++ öğrenmen çok işine yarar.
WEB işleri yaparım diyorsan HTML CSS JS ve yanına 1 adet fremawork işini görür.
Gelecekte çok para kazanabilirisin. Bu senin kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı.
C#Merhaba, sanırım siz bu işlerden anlıyorsunuz. Ben 13 yaşındayım. Bu 2 ay sonra LGS ye gireceğim. Sınavdan sonra tatilde amacım oyun oynamanın yanında programlama dili öğrenmek. Sizce hangi dili öğrenmem daha çok işime yarar? Meslek edinmeden önce freelancer olarak lisede para kazanabilir miyim? Sanırım bölüm olarak yazılım mühendisliği istiyorum![]()
Sizin yaşınızdayım ortaokulda freelancer olarak para kazanıyorum, çalışırsanız kendinizi verirseniz yapabilirsiniz neden olmasınMerhaba, sanırım siz bu işlerden anlıyorsunuz. Ben 13 yaşındayım. Bu 2 ay sonra LGS ye gireceğim. Sınavdan sonra tatilde amacım oyun oynamanın yanında programlama dili öğrenmek. Sizce hangi dili öğrenmem daha çok işime yarar? Meslek edinmeden önce freelancer olarak lisede para kazanabilir miyim? Sanırım bölüm olarak yazılım mühendisliği istiyorum![]()
Peki siz bu işi nasıl yapıyorsunuz?Sizin yaşınızdayım ortaokulda freelancer olarak para kazanıyorum, çalışırsanız kendinizi verirseniz yapabilirsiniz neden olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.