furkanpektas
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Öncelikle yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Dediğiniz şeyi duymuştum, nasıl olduğu hakkında bir bilginiz var mı ? Söylediğiniz gibi eğer böyle bir fırsatım olursa bir tarafta yazılımı iyice öğrenirken bir tarafta da donanım bilgisi edinmek iyi olur.
Kesinlikle bu meslekler yurt dışında daha çok iş görüyor. Türkiye bu sektörde bence de çok geri.
Şöyle bir şey de yapabilirsin tabi mümkün olurmu orasını bilemem. En çok okumak istediğin mesleği seçip üniversite de notlarını yüksek tutarak istediğin diğer mesleği de öğrenebilirsin.
Dediğiniz şeyi duymuştum, nasıl olduğu hakkında bir bilginiz var mı ? Söylediğiniz gibi eğer böyle bir fırsatım olursa bir tarafta yazılımı iyice öğrenirken bir tarafta da donanım bilgisi edinmek iyi olur.
Sonuç:
Bu sektörde her şey sana bağlı. Garanti diye bir şey yok. Her an her şey olabilir. Olmaz ama, eğer; Türkiye Devlet'i, bir şey olur da bir teknoloji hamlesinde bulunursa her şey değişir.
Bana sorarsan yurt dışı işini kesinlikle düşün ; yurt dışında, olaylar olaylar...
Kesinlikle bu meslekler yurt dışında daha çok iş görüyor. Türkiye bu sektörde bence de çok geri.