Alperen3446
Megapat
Daha fazla
Dostlar selam, ben yazılım mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Şu ana kadar bize programlama dili olarak C++ ile dev C++'da kullanacağımız komutları fonksiyonları ve nesne tabanlı programlamaya giriş yaptık. Fakat ben form application kullanarak veya başka şeyler kullanarak gözle görülür bir şeyler yapmak istiyorum. Burada şöyle bir sorun yaşıyorum bizim derste öğrendiğimiz kodlar ile form application'da bir şeyler yapamıyorum mesela bir textbox açıyorum kullanıcıdan bu textboxa sayı girmesini istiyorum ama burada cin komutunu kullanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım veya burada kullanacağım komutları nasıl öğrenebilirim?
Bir diğer sorumda ben ek iş yapmak istiyorum ama bunun için ne yapmalıyım ne öğrenmeliyim tam olarak bilmiyorum. Mevcut C++ bilgim ile bir şeyler yapabileceğimi pek zannetmiyorum. Siz neler tavsiye edersiniz?
Bir diğer sorumda ben ek iş yapmak istiyorum ama bunun için ne yapmalıyım ne öğrenmeliyim tam olarak bilmiyorum. Mevcut C++ bilgim ile bir şeyler yapabileceğimi pek zannetmiyorum. Siz neler tavsiye edersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: