Yazılım mühendisliği devlet üniversitelerinde yok mu?

Benim de söylemek istediğim şey bu hocam.
Kişinin tercihine de bağlı biraz ama donanım seçilecekse ilk Elektrik-Elektronik okunup iyi bir temel ve elektronik bilgisi alınmalı ondan sonrasında ise yüksek lisansta bilgisayara doğru yönlenme tercih edilmeli bence.

@gkii bir kaç aydır bahçeşehir i araştırıyorum yazılım konusunda senin de dediğin gibi imkanları çok iyi silikon vadisinde kampüs falan bir kaç sorum var cevaplarsan sevinirim.
Önerir misin bahçeşehir yazılımı ?
Burslu mu okuyorsun ?
Kaçla girdin sıralaman kaçtı ?
11' e geçtim Bahçeşehir yazılım ı düşünüyorum kazanmak zor mu (9 10 temeli olmayan, iyi bir anadolu lisesinde olan biri için)

Hocam ApplyBAU bursuyla girdim.
Ben de Ankara'da iyi bir anadolu lisesinden mezun oldum. 470 civarındaydı puanı.
Zaten şu an sadece burs olarak ApplyBau ile veriyor. ÖSYM olarak bir direk %100 var bir de %0 var. 9-10 kapatılır. Bu sene sıkı çalışın hocam hiç eksik olmasın 11'de.

@gkii ApplyBAU'ya bakmıştım, yanılmıyorsam mülakat gibi bir şey ile test ediyorlar. Size ne gibi sorular soruldu?

@gkii ApplyBAU'ya bakmıştım, yanılmıyorsam mülakat gibi bir şey ile test ediyorlar. Size ne gibi sorular soruldu?
Orda bir form dolduruyorsunuz ondan sonra sizi mülakata çağırıyorlar ve genel sorular soruyorlar. İlerdeki planların, çalışmak istediğin yerler vs.

@gkii apply bau sınav onemli degil sanirim kazanmak zor mu apply bau bursunu
mülakat yüz yüze mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…