Yazılım mühendisliği devlet üniversitelerinde yok mu?

@gkii Söylediklerine katılıyorum. Evden de geçip öğrenilebilecek şeyler. Zor diye bilirsiniz ama bu sektöre kendini adayan insan zaten her türlü zorluğu göze alıp kendisinin çözmek zorunda olduğunu bilir. Ancak şöyle bir durum var. Tercih yapacak arkadaş ne yapmak istiyor. Donanımsal şeylerle uğraşmak istiyorsa bence en iyisi elektrik ve elektronik mühendisliğidir. Bende yazılım öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliğini gereksiz bulmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bilidiğim kadarıyla içinde biraz donanım ve birazda yazılım olan bölüm. Bence insan bir şey yaparken tam yapmalı.
Benim de söylemek istediğim şey bu hocam.
Kişinin tercihine de bağlı biraz ama donanım seçilecekse ilk Elektrik-Elektronik okunup iyi bir temel ve elektronik bilgisi alınmalı ondan sonrasında ise yüksek lisansta bilgisayara doğru yönlenme tercih edilmeli bence.

@gkii bir kaç aydır bahçeşehir i araştırıyorum yazılım konusunda senin de dediğin gibi imkanları çok iyi silikon vadisinde kampüs falan bir kaç sorum var cevaplarsan sevinirim.
Önerir misin bahçeşehir yazılımı ?
Burslu mu okuyorsun ?
Kaçla girdin sıralaman kaçtı ?
11' e geçtim Bahçeşehir yazılım ı düşünüyorum kazanmak zor mu (9 10 temeli olmayan, iyi bir anadolu lisesinde olan biri için)

@gkii bir kaç aydır bahçeşehir i araştırıyorum yazılım konusunda senin de dediğin gibi imkanları çok iyi silikon vadisinde kampüs falan bir kaç sorum var cevaplarsan sevinirim.
Önerir misin bahçeşehir yazılımı ?
Burslu mu okuyorsun ?
Kaçla girdin sıralaman kaçtı ?
11' e geçtim Bahçeşehir yazılım ı düşünüyorum kazanmak zor mu (9 10 temeli olmayan, iyi bir anadolu lisesinde olan biri için)
Hocam ApplyBAU bursuyla girdim.
Ben de Ankara'da iyi bir anadolu lisesinden mezun oldum. 470 civarındaydı puanı.
Zaten şu an sadece burs olarak ApplyBau ile veriyor. ÖSYM olarak bir direk %100 var bir de %0 var. 9-10 kapatılır. Bu sene sıkı çalışın hocam hiç eksik olmasın 11'de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı