Merhaba, yazılım mühendisliği okumak için bilgisayar almak istiyorum. MacBook Pro düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Yoksa başka bir şey mi almalıyım? MacOS işletim sisteminde yazılımla uğraşabilir miyim?
MSI PS42 Modern 8RA-062TR Intel Core i7 8565U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Merhaba, yazılım mühendisliği okumak için bilgisayar almak istiyorum. MacBook Pro düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Yoksa başka bir şey mi almalıyım? MacOS işletim sisteminde yazılımla uğraşabilir miyim?
Bence ona vereceğiniz paraya gaming bir laptop alırsınız. illa oyun oynamak zorunda değilsiniz ama gaming laptoplar her zaman daha iyidir. Hem oyun hemde iş konusunda
Bence ona vereceğiniz paraya gaming bir laptop alırsınız. illa oyun oynamak zorunda değilsiniz ama gaming laptoplar her zaman daha iyidir. Hem oyun hemde iş konusunda
oha çok zekisin
ciddi bir ortamda (iş görüşmesi vb.)sana başka bir yerleri ile gördüklerinde ne dediğimi anlarsın
veya bu duruma hiç girmezsin düşünürsün tavsiye ederim.
oha çok zekisin
ciddi bir ortamda (iş görüşmesi vb.)sana başka bir yerleri ile gördüklerinde ne dediğimi anlarsın
veya bu duruma hiç girmezsin düşünürsün tavsiye ederim.
1.Dostum bir yere bakarsın görme ondan sonra gerçekleşir bu bir(örn. ikiniz de aynı apartmana *bakıyorsunuzdur* ama 2.katda sağ balkonda sigara içen dayıyı sadece sen *görürsün*)
2. 3 farklı şeye eleştirdim birini söyledin
3. Benim de hatam olduysa kusura bakmayın