Yazılım mühendisliği için nasıl bir laptop alınmalı?

Arkadaş istedğini alabilir hesap sorar gibi neden yani?
Belki bahanesi bu karışmayın adama yav.
Anlıyorum kardeşim ama konu kirliliği yapıyor. Bu arkadaş, 2017'de 15000TL'lik pc istiyorum diye konu açıp, hiç de bakmayıp gidenlerden.

Hocam şuna bir bakın derim

Adam amaçlarını belirtmiş yazıyı oku istersen , bunun dışında herkes istediğini yapabilir. Senlik bir durum yok ki. Rapor edebilirsin spam yapıyorsa.

Dostum yazılım mühendisliğinde çok fazla dal var. Adam oyun tasarlayacaksa UE veya Unity gibi programları sorunsuz kullanabilmesi lazım. İnternetten geliri var. Ondan dolayı da yanında bulunsun diye laptop tercih etmiş olabilir. Bütün bunların yanında ara sıra kafa dağıtmak için, sıkıldığında oynamak için istemiş olabilir. Laptop a ihtiyacı olması için illahi üniversiteye mi gitmesi lazım?

O zaman oyun yapacağım, oyun oynayacağım desin, lafı uzatmasın. Mühendisliği bahane edemez bunun için. Daha bölümünü okumadan adam ne alacağını bilmeden 20000TLlik bilgisayar istiyor.

O kadar mesaj yazdı şimdi konuya bile bakmıyor kendisi. Aynı dediğim gibi çıktı, konu kirliliği.

Sen düzgün okuduğundan eminmisin?Adam zaten öyle demiş.

Sen düzgün okuduğundan eminmisin?Adam zaten öyle demiş.
Konunun başlığına bak bakayım "Oyun için bilgisayar" arıyorum diye bir şey yazmış mı? Oyun oynayacağım dememiş demedim ama mühendislik bölümünü bahane ediyor. Sanki ailesine yalvarıyor.

Konunun başlığına bak bakayım "Oyun için bilgisayar" arıyorum diye bir şey yazmış mı? Oyun oynayacağım dememiş demedim ama mühendislik bölümünü bahane ediyor. Sanki ailesine yalvarıyor.

Yani ailesine yalvarıyorsa da sana ne bundan? Her neyse konuyu uzatmak istemiyorum. Lütfen daha çok yazıp da konuyu kirletmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…