Yazılım mühendisliği için nasıl bir tercih yapılmalı?

Noskop

Decapat
Merhaba, ileride yazılımla alakalı bir meslek yapmak istiyorum. En iyi üniversitelerde bu bölüm ya yok, ya da var ama yetersiz. Bir öneriniz var mı?

Merhaba, ileride yazılımla alakalı bir meslek yapmak istiyorum. En iyi üniversitelerde bu bölüm ya yok, ya da var ama yetersiz. Bir öneriniz var mı?
Zaten İTÜ ODTÜ gibi bir yere gitmediğiniz sürece çok farketmiyor diye biliyorum. Çoğu aynı müfredata sahip oluyor. Ayrıca sadece giriş seviye öğretilir. Kalanını öğrenmek sana kalmış.

Okulda öğretilen bilgilerle iş yapmak çok zor makine mühendisliği okuyorum işimle alakası yok gördüğüm şeylerin sizde durum biraz daha farklı olacak ama yeterli gelmeyeceğine eminim burada nereye gidersen git mesele bireysel olarak kendini geliştirmen stajlarda kendini kanıtlaman iyi bir bilgi birikimine sahip olabilir ve stajını da büyük güzel bir firmada yaparsan beğenilirsen adamlar seni kadrolarına katmak isteyecek zaten sen girmesen bile büyük firmada staj yaptığın için çoğu yere çok rahatça girebileceksin bilgi birikimin olacağı için bireysel de çalışabilirsin.

Hocam İstanbul universitesine yeni fakülte açıldı. Sadi evren şeker hoca dekan diye biliyorum. Araştırmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı