Yazılım nasıl öğrenilir?

Error 01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aile bütçesine destek olmak için yazılım gibi risksiz bir iş bulmak istiyorum ama sadece telefonum var. Hangi dil nasıl öğrenebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: X'i yapabilirsin gibi tavsiyeler verebilirsiniz şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, aile bütçesine destek olmak için yazılım gibi risksiz bir iş bulmak istiyorum ama sadece telefonum var. Hangi dil nasıl öğrenebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: X'i yapabilirsin gibi tavsiyeler verebilirsiniz şimdiden teşekkürler
telefondan iyi projeler yapmak zor yazılım yerine farklı alanlara yönelmeni tavsiye ederim

Not: X'i yapabilirsin gibi tavsiyeler verebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Zararsız iş olarak iyi bir iş seçmişsin yazılım yeni başlayanlar için zor bir meslek ve ezberininse iyi olması gerekli telefon biraz seni biraz zorlayabilir bilgisayar şart Python gibi uygulamalara Play Store'den ulaşabilirsin. Ve biraz daha araştırma yapıp bu işle ilgilenen insanların yeni başlayanlar için tavsiyelerine bak.

Tıp öğreneceğim demekten bir farkı yok. Bilgisayarın olsa ayda belki 500-600 kazanırsın derdim ama telefonla hiçbir şey yapamazsın.

Not: X'i yapabilirsin gibi tavsiyeler verebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Kötü de olsa PC'in olmazsa zor ekran kartının bile olmasına gerek yok APU sistemle Python Java JavaScript gibi şeyleri yapabilirsin.

Telefon ile yapmak zor. Mümkünse bir laptop veya masaüstü almaya çalış. Nasıl öğreneceğin konusuna gelirsek. İzleyerek ve yaparak öğreneceksin. Gidip online/fiziksel kurslara para vermene veya okulunu okumana gerek yok. İngilizce bilmen çok işine yarar. Python veya JS ile başlayabilirsin.

Nereden başlaman gerektiği hakkında yorum yapamam ama e-Devlet'in BTK Akademi diye bir platformu var orada yazılımdan yabancı dillere kadar bir sürü kurs var. Kursları da kötü değil bence işini görür. İstediğin yazılım dilini ücretsiz olarak kursuna katılabiliyorsun, oradaki eğitimlere bakabilirsin.

Tıp öğreneceğim demekten bir farkı yok. Bilgisayarın olsa ayda belki 500-600 kazanırsın derdim ama telefonla hiçbir şey yapamazsın.

Tanıdığım birçok insan var bu işin ustası olduğunuzda önemli anonim şirketler size teklif verebilir yani aylık kazancınızı 10a katlanabilme ihtimali var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı