Hedefine gore değişir. Ne isi yapmak istiyorsun?Merhaba, yazılımı nasıl öğrenebilirim? Sizce hangi dilden başlamak en iyisi olur?
Yazın belki internetten bir iş bulurum çalışırım diye, ona göre hangisi daha iyi olursa.Hedefine gore değişir. Ne isi yapmak istiyorsun?
2 ayda is bulamazsiniz. Ben 2 senedir okuyorum staj bulamiyorum oyle düşünün. Yazilimda is bulmak inanilmaz zorlaştı. Kısa vadede para kazanayim istiyorsanız dogru degil maalesef.Yazın belki internetten bir iş bulurum çalışırım diye, ona göre hangisi daha iyi olursa.
Hocam peki normal olarak ne önerirsiniz hangi dili? Başlamak için sizce en mantıklısı ne?2 ayda is bulamazsiniz. Ben 2 senedir okuyorum staj bulamiyorum oyle düşünün. Yazilimda is bulmak inanilmaz zorlaştı. Kısa vadede para kazanayim istiyorsanız dogru degil maalesef.
Python ile baslayip yapay zeka/veri bilimi ya da javascript ile baslayip web programlama en temizleri gibi.Hocam peki normal olarak ne önerirsiniz hangi dili? Başlamak için sizce en mantıklısı ne?
Python ile baslayip yapay zeka/veri bilimi ya da JavaScript ile baslayip web programlama en temizleri gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.