Yazılım nereden ve nasıl öğrenilmeli?

@Mertcpk1 @Hockenheim abi ikinizede teşekkür ederim ederim son bir sorun var müsadenizle pyhthon veya c bunu bir kenara koyarken ileri dönemlerde PHP HTML SQL gibi web site veya veri tabani için öğrenmeli miyim bu benim sonraki dönemlerde işime yarar mı ? Her şey için teşekkür ederim abilerim @Recep Baltaş abi sanada ayrıca teşekkür ederim Twitter'dan yazmıştım teşekkür ederim :)

İlk ev kullanıcılarına yönelik bilgisayarlar piyasaya çıktığında, İnternet yok, programlar yok, herkes kendi programını kendi yazarmış. Bunun için de o zamanın bilgisayarları dahili birer Basic derleyicisi ile gelirmiş. Zamanında büyükler bu cihazlara zor alıştığından ve kullanım zorluğu çektiklerinden, çocuk yaştaki kullanıcılar arasından bir çok yetenek erken yaşta (velileri temsilinde) çok zengin olmuşlar. Elon Musk'ta bunlardan biri.

Onlara kimse bunları öğretmemiş. Kendileri araştırıp öğrenmişler.

Günümüzde o zamanın programları (hepsi metin tabanlı) hiç bir işe yaramazlar, ama bence öğrenmek için iyi bir başlangıç olabilir. Ben de öyle başladım.

Ha, bir de bu konu hakkında forumumuzda en az Bir Milyon tane konu açılmış. İstersen onlara da bakabilirsin. Belki senin bile bir kaç konun vardır.

Çok şüpheli bir durum.

İlk ev kullanıcılarına yönelik bilgisayarlar piyasaya çıktığında, İnternet yok, programlar yok, herkes kendi programını kendi yazarmış. Bunun için de o zamanın bilgisayarları dahili birer Basic derleyicisi ile gelirmiş. Zamanında büyükler bu cihazlara zor alıştığından ve kullanım zorluğu çektiklerinden, çocuk yaştaki kullanıcılar arasından bir çok yetenek erken yaşta (velileri temsilinde) çok zengin olmuşlar. Elon Musk'ta bunlardan biri.

Onlara kimse bunları öğretmemiş. Kendileri araştırıp öğrenmişler.

Günümüzde o zamanın programları (hepsi metin tabanlı) hiç bir işe yaramazlar, ama bence öğrenmek için iyi bir başlangıç olabilir. Ben de öyle başladım.

Ha, bir de bu konu hakkında forumumuzda en az Bir Milyon tane konu açılmış. İstersen onlara da bakabilirsin. Belki senin bile bir kaç konun vardır.

Çok şüpheli bir durum.
Evet konulara önceden baktım bu konu hakkında hiç bir konum yok keza şüphe edecek bir durumda yok oladabilirdi senin forumunsa bizimde forumumuz araştırarak geliyorum bazı şeyleri ve soru soruyorum kafama takılan bazı şeylerin cevabını arıyorum yukarıdaki yazdığın metnin benim açımdan zerre değeri yok çünkü benim sorduğum şey ile senin cevabın alakasız ama genede yardım için teşekkürler.He birde 2 tip insan var oluyor anladığım kadarıyla bir üst bu forumda bir üst perdeden konuşan birde yardımcı olan bence sende bir şey biliyorsan bu üslüp ile insanlara yaklaşma :) kötü anlaşılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı