Yazılım Öğrenirken Sıkılmama Taktikleri

Kendinize ait sorunlari çözecek projeler yapin. O projeleri yapma hevesiyle öğreme süreciniz daha da hızlanacaktır. Bir de maddi imkanlar yaratırsan daha teşvik verici olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkılma durumu olması normaldir, benim tavsiyem yeni başlıyorsan birkaç farklı dili aynı anda götür. Bunu burada şöyle yapıyorum, acaba şurada nasıl yaparım demek merak edici olabilir. Merak da yapma hevesini arttırabilir. Sonra istediğin bir alanı seçip o alana uygun olan dil üzerinde uzmanlas.
 
Sıkılıyorsan bence üzerine gitme yazılımın. Sonuçta ileride yazılımla ilgili bir iş edinsen bile bu seni sıkacak. Yazılımı seven insan yazılımdan kolay kolay sıkılmaz.
 
Ben de öğrenim aşamasındayım, yalnız olduğum zaman arada beni de biraz sıkıyor gibi oluyor fakat çok fazla öğrenmek istediğim ve yapmak istediğim...

Genelde sıkılmıyorum fakat söyle deyim eğer bu konularda senin kadar bilgili veya öğrenmek isteyen bir arkadaşın varsa onun ile birlikte ilerlemeniz daha iyi olacaktır, bir sorun ve konu üzerinden tartışmanız konuşmanız durumunda sıkılmayacaksındır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı