Belli bir süre sonra bilen birine anlatır gibi anlatmaya başlıyor Sadık hoca.Btk akademiye bak hem ücretsiz hemde udemydeki çoğundan iyi
Öğrendiğin dile bağlı. Python, C# gibi dillerse veya HTML öğrenmek istiyorsan ücretsiz çokça kaynak var.
Belli bir süre sonra bilen birine anlatır gibi anlatmaya başlıyor Sadık hoca.Btk akademiye bak hem ücretsiz hemde udemydeki çoğundan iyi
Başlangıç için hedefinizi yüksek tutmayın. Sonuçta örneğin GTA 5'i kodlamıyorsunuz. Ben python'da kod öğrenmek için sürekli geri sara sara kodların nerede ne iş yaptığını, aradaki o bağlantıları anlamaya çalışıyordum. Buna örnek olarak pythonda if elif else komutlarını çok kez geri sara sara izledim ve hala tekrar yapmadığım için unutuyorum.Ama anlayamıyorum kodları unutuyorum. Bunun çözümü nedir? Başlayalı 4 gün oldu henüz.
Peki şuan iyi bir şekilde pyhton biliyormusunuz?Başlangıç için hedefinizi yüksek tutmayın. Sonuçta örneğin GTA 5'i kodlamıyorsunuz. Ben python'da kod öğrenmek için sürekli geri sara sara kodların nerede ne iş yaptığını, aradaki o bağlantıları anlamaya çalışıyordum. Buna örnek olarak pythonda if elif else komutlarını çok kez geri sara sara izledim ve hala tekrar yapmadığım için unutuyorum.
Bu iş tekrar gerektirir. Tek seferde Einstein değilseniz anlamamanız gayet ve gayet normal. Dediğim gibi unutacaksınız. Ama bunu tekrar ede ede veya basit projeler ile oturtacaksınız. Ben sürekli hesap makinesi yapardım pythonda mesela.
Dediğim gibi bir süredir tekrar yapmadığım için unutuyorum. İyi sayılmaz ama kendi işime yarayacak kadar biliyorum.Peki şuan iyi bir şekilde pyhton biliyormusunuz?
Peki yüzyüze bir kursa gitsem?Dediğim gibi bir süredir tekrar yapmadığım için unutuyorum. İyi sayılmaz ama kendi işime yarayacak kadar biliyorum.
Bu forumdakilerin çoğu bu dediğinize sadece para kaybı der veya öyle görür.Peki yüzyüze bir kursa gitsem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.