Yazılım öğrenmeye değer mi?

mkataturk

Hectopat
Makaleler
1
15 yaşlarında ilgi duyuyordum C#, Python gibi dillere. Şimdi üniversitedeyim çok boş vaktim var buna zaman ayırmak istiyorum son zamanlarda yapay zekadan dolayı tavsiye etmeyenler var. Gelir de elde etmek istiyorum. Orta seviye İngilizcem var.

Okuduğum bölümün yazılımla alakası yok bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuduğun bölümün yazılımla alakalı olup olmamasına gerek yok. Eğer sen bu alanda ilerlemek istiyorsan yazılım öğrenilir ama gelir elde etmek için kendini baya bir geliştirmen lazım.
İlgin hevesin varsa biraz öğrenmeye çabala, zararı olmaz.
Yapay zeka yazılımcılarin işini alır mı sorusuna gelince yerini alamayacağı meslek yok

Okuduğun bölümün yazılımla alakalı olup olmamasına gerek yok. Eğer sen bu alanda ilerlemek istiyorsan yazılım öğrenilir ama gelir elde etmek için kendini baya bir geliştirmen lazım.
İlgin hevesin varsa biraz öğrenmeye çabala, zararı olmaz.
Yapay zeka yazılımcılarin işini alır mı sorusuna gelince yerini alamayacağı meslek yok
Yorumun için teşekkür ederim. Yazılımla ilgili misiniz peki bu alanda mı çalışıyorsunuz merak ettiğim şeyler varda?

Hocam okuduğum bölümle alakası yok yani hobi olarakta yapmak istemiyorum az da olsa gelir kazanmak için istiyorum öneriniz nedir? İlgim var bu arada sırf para için değil.
Hocam az da olsa gelir kazanayım seviyesine gelmeniz için minimum 1 yıl yoğun çalışmanız gerekir. Freelance çalışmak İstiyorsunuz anladığım kadarıyla freelance en çok web tasarım, oyun, basit market uygulaması vb şeylerle para kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. Freelance işler için çok bilgim yok açıkçası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı