Merhaba arkadaşlar, yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum ama hangi kodlama dilinden başlasam karar veremedim. Sizce hangi kodlama dilinden başlamalıyım?
Hocam konu genel konu onun için böyle soru soracağım. Hangi yazılımla uğraşmak istiyorsunuz. Web yazılım mı, program yazılımı mı, yoksa oyun yazılımı mı?
Web ve oyun gibi şeyler yapmak içinHangi dalı istiyorsun?
Hocam ne konuda projeler yapacağınıza bağlı. Yapay zeka gibi bir şey yapacaksanız Python üstüne tanımam. Oyun geliştirmek için C# Java ve Python iş görür. Java öğrenmesi zordur ama çok kapsamlı çok kaliteli bir dildir. Başlangıç için Python benim önerim.Merhaba arkadaşlar, yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum ama hangi kodlama dilinden başlasam karar veremedim. Sizce hangi kodlama dilinden başlamalıyım?
HTML&CSS ile giriş yapabilirsin. JavaScript ile devam edebilirsin. HTML ve CSS öğrenince zaten kendi yolunu çizersin. Front-end araştır.Web oluşturmak için bir de oyun vb. şeyler yapmak için.
Web ve oyun gibi şeyler yapmak için
Web oluşturmak için bir de oyun vb. şeyler yapmak için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.