Yazılım öğrenmeye hangi dille başlanmalı?

Ek olarak sizce bu işe başlasam mı eğlence için yapacağım. Okulla birlikte boş zamanlarımda yürütebilir miyim bu işi.

Kaçıncı sınıf? İyi bir üniversite hayalin varsa ve lise 3 de falansan belki zor yürür ama boş zamanında günde 1-2 saat takılırsan zamanla gelişirsin. Yani sonuçta eğlence için yapıyorsun istediğinde bırakabilirsin.

Kaçıncı sınıf? İyi bir üniversite hayalin varsa ve lise 3 de falansan belki zor yürür ama boş zamanında günde 1-2 saat takılırsan zamanla gelişirsin. Yani sonuçta eğlence için yapıyorsun istediğinde bırakabilirsin.

Lise 1 hocam ve hafta içi günde yaklaşık 2,3 saat boş vaktim oluyor. Hafta sonu da özel bir durum olmadıkça 4, 5 saat denebilir.

Bir de önerebileceğiniz bir eğitim kanalı var mı acaba YouTube'da C# ile ilgili?

O zaman arkadaşların dediği gibi C# öğrenmen lazım. Ama bunu peşin peşin söylememek gerekiyor. Oyun yapmak istediğin için denk geldi. Yoksa başka bir alanda ilerlemek istediğini söyleseydin yani örneğin ben Android bir uygulama yapmak istiyorum deseydin o zaman kotlin ve java üzerinden gitmen gerekecekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı