Yazılım öğrenmeye ilk Lua'dan başlanılır mı?

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar selam. Arkadaşlarımla ortak FiveM sunucusu açtık ilk başta C# öğrenmeye başlayacaktım fakat sonradan bu sunucu açma çıktı ben de Lua öğreneyim o zaman dedim. YKS'den sonra Lua öğrenmeye başlayacağım ve istediğim yazılımcı olmak bilgisayar programcılığı okuyarak. Sizce ilk Lua'dan başlamak mantıklı mı yani başlarsam negatif bir etkisi olur mu ne dersiniz?

Arkadaşlar selam. Arkadaşlarımla ortak FiveM sunucusu açtık ilk başta C# öğrenmeye başlayacaktım fakat sonradan bu sunucu açma çıktı ben de Lua öğreneyim o zaman dedim. YKS'den sonra Lua öğrenmeye başlayacağım ve istediğim yazılımcı olmak bilgisayar programcılığı okuyarak. Sizce ilk Lua'dan başlamak mantıklı mı yani başlarsam negatif bir etkisi olur mu ne dersiniz?
Lua, yazılıma olan kapı gibidir, acemiler ve başlangıç yapan insanlar onun sayesinde yazılım dünyasını keşfeder. İyi bir adım atmış olursunuz. Yalnız luayı bitirdikten sonra farklı diller size çok zor gelebilir dikkat edin.

Bence direk C# dan başla. Sonuçta hepsi kolay başlar, ihtiyaclar arttıkça karışık hale gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı