Yazılım piyasası düzelir mi?

Yazilimla ilgilenmiyorum ama maaşları neden bu kadar düşük anlam veremiyorum. Belki sürüsüyle eleman var diye bilemiyorum. Bence hangi iş olursa olsun en iyisi olmak için çabalayın, gerisi gelir . Yani yazılımcı olarak iş bulamıyorsanız işveren olmak için çabalayın. Yazılımcı olmadığım halde kafamda uygulamaya geçirmek istediğim fikirler var. Bunları gerçekleştirmeyi çok istiyorum , önce bir yazılımcı tanıdığımın olması lazım birçok şeyin önü kapandı ama umutsuz olmamak lazım. Harekete geçmek lazım.

Eskisi gibi değil, eskiden bir elin beş parmağını geçmezdi bu işle uğraşan. Artık ekonomi sıkıntı olduğu için insanlar ek iş olarak takılıyorlar. Sonra ana işe çeviriyorlar

Mühendislik isteyen 10 kişinin 9U para için seçmiş mesleği napcan aga sorsan bir şey bilmez cahil insanlar zaten (görüyorum kaç tane öyle) sen düzgün CV yap diplomaya değil tecrübeye bakarlar. Sen kendini geliştir boş ver yüksek seviyeye gelince gerekirlerse herkesi atıp seni bile alırlar.

İnsanlar bilmeden konuşmuş yok freelance yap yok onu yap, bunları zaten yüzlerce insan yapıyor ve yapmaya çalışıyor o kadar kolay değil iş yok.

Eskisi gibi değil, eskiden bir elin beş parmağını geçmezdi bu işle uğraşan. Artık ekonomi sıkıntı olduğu için insanlar ek iş olarak takılıyorlar. Sonra ana işe çeviriyorlar
Aslında birçok meslekte durum böyle, o yüzden kişinin ne kadar çok istediğine bağlı bir durum.

Freelance olarak haftada 200 liraya iş bulursun, amele olsan daha fazla kazanırsın iş var yapılan işin hakkını veren yok.

Haftada 200? Şimdi egoist gibi gözükmek istemesem kazancımı paylaşırım ama neyse.
Avatarını görende bir şey biliyor sanıcak.

İfadeler: l1l
Haftada 200? Şimdi egoist gibi gözükmek istemesem kazancımı paylaşırım ama neyse.
Avatarını görende bir şey biliyor sanıcak.
Freelance olarak ne kazanıyorsun acaba çok merak ettim atsana

Forum harbiden çok fazla gereksiz insan dolmuş uzun süre girmeyince fark ediyor insan.

Freelance olarak ne kazanıyorsun acaba çok merak ettim atsana

Forum harbiden çok fazla gereksiz insan dolmuş uzun süre girmeyince fark ediyor insan.
Aynen.

İsmimin anlamını biliyor musun? Bildiğini bile sanmıyorum, insanları soğutma.
Ha kazancımı merak mı ediyorsun? şuan monthly salary ortalama 4000$ civarında. Kış aylarında 5000$ civarında. Günde 5 saat çalışıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…