Yazılım ve günlük işler için 60.000 TL'ye sağlam laptop önerisi

Denk diyebiliriz, iGPU dışında bariz bir fark yok. AI HX 370 cidden iGPU olarak mükemmel bir işlemci. OLED ekran ve daha uzun pil ömrü önemli değilse attığım TUF cihazı alırdım. Duo cihaz için 82 bin TL pahalı bir fiyat şahsen.
Bu cihazları 32 gb ram yapma imkanım var mı? 16 bence sıkıntı çıkarmaya yaklaşıyor artık

Maalesef, 2x8 GB şekilde anakarta gömülü geliyor.

Detaylı inceleme için Ali Hocam'ın makalesine göz atabilirsiniz.
Bence 32 olamayacak olması cihazın ömrünü çok düşürüyor. Çok beğendim aslında ama büyük bi eksiklik olduğunu düşünüyorum. Şu an tekrar 285h işlemcili Zenook 14 OLED modeline dönüyor gibiyim.

Maalesef, 2x8 GB şekilde anakarta gömülü geliyor.

Detaylı inceleme için Ali Hocam'ın makalesine göz atabilirsiniz
Msi Stealth 16 var buna ne dersin hocam

Türkiye'de bu cihazı bulamadım fakat gayet güzel özelliklere sahip. RAM'ler bu cihazda da anakarta lehimli geliyor, bir de ağırlığa önem veren biriyseniz bir tık ağır gelebilir. İsterseniz bütçenizi belirtip yeni bir konu açın size yardımcı olayım.

Türkiye'de bu cihazı bulamadım fakat gayet güzel özelliklere sahip. RAM'ler bu cihazda da anakarta lehimli geliyor, bir de ağırlığa önem veren biriyseniz bir tık ağır gelebilir. İsterseniz bütçenizi belirtip yeni bir konu açın size yardımcı olayım.
konu sahibi arkadaşla bütçe ve isteklerimiz aynı ben biraz daha fazla yazılım odaklıyım siber güvenlik için kullanıcam oyun oynamıyorum bütçe de 60-70 arası

Eskiden bu kadar çok seçenek yoktu ya iyi orta normal f/p belliydi. Şimdi aynı yılda 3 4 farklı işlemci ve kasa çeşidi var aynı markalarda dahi. Çok arada bırakıyorlar. Sanki hangisini alırsam alayım pişman olacak gibiyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı