Yazılım ve günlük işler için 60.000 TL'ye sağlam laptop önerisi

Son düzenleme:
bunu baya beğendim hocam ama sadece siber güvenlik yazılım çalışacak biri için bu ekran kartı fazla gelmez mi
Siber güvenlik ve yazılım işleri için işlemci daha önemli fakat bu güçte bir ekran kartının olmasının da faydası var. İşlemcisi de gayet güçlü ve performanslı bir işlemci. Tongfang'in üst seviye kasalarından birini kullanıyor, kalite olarak ahım şahım değil bir cihaz değil fakat kötü de değil. Hazır taşınabilirliğe de önem vermiyormuşsunuz, bu cihazdan daha iyisi yok sizin için. Ayrıca güçlü olsun ekran kartı ne eksisi dokunur ki size işlemci güçlü olduktan sonra 😃

Bugün game garaj4 4060, i7-14700hx aldım 60k ya. Kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum açıkçası... Sizce bunu kaçırdığım için çok pişmanlık yaşar mıyım?

Bugün game garaj4 4060, i7-14700hx aldım 60k ya. Kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum açıkçası... Sizce bunu kaçırdığım için çok pişmanlık yaşar mıyım?
İade edin hocam. Slayer 4 üzmez fakat bu cihaz çok daha iyi.

Bu arada bu cihazı şimdi fark ettim, eğer bütçeniz çıkıyorsa bunu alın.

Son düzenleme:
Siber güvenlik ve yazılım işleri için işlemci daha önemli fakat bu güçte bir ekran kartının olmasının da faydası var. İşlemcisi de gayet güçlü ve performanslı bir işlemci. Tongfang'in üst seviye kasalarından birini kullanıyor, kalite olarak ahım şahım değil bir cihaz değil fakat kötü de değil. Hazır taşınabilirliğe de önem vermiyormuşsunuz, bu cihazdan daha iyisi yok sizin için. Ayrıca güçlü olsun ekran kartı ne eksisi dokunur ki size işlemci güçlü olduktan sonra 😃
Baya sevdim hocam cihazı ama bir inceleme videosu gelse hiç fena olmaz incelemesiz 60 vereceğime incelemeli 70 vermeyi tercih ederim zenbooktan vazgeçiren bi cihaz oldu nerdeyse aynı paraya hem ekran kartı var hem amd daha iyi bir işlemci benim gözümde yüksek ihtimal kütüphanede çalışacağım için yük altında (2-3 sanal makina aynı anda açmak gibi) ne kadar bağırır ondan şüpheliyim

İade ettim hocam kargodayken, elime ulaşmasına 1-2 gun vardı, gidiş iade falan 5 güne falan iade olur umarım. Çünkü cihaz bana gelmeden iade ettim. Ve umarım stok bulabilirim 5 gün sonra

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı