Yazılım ve iş için MacBook mu Windows mu?

Eklemeyi unutmuşum en fazla çıkabileceğim 27500TL.

Şu anda Windows bilgisayarım var taşıması çile, gerçekten çok ağır ama hafif bir bilgisayar alacaksam da farklı bir işletim sistemi almak daha mantıklı geliyor.

Huawei D16 gibi taşıması kolay ve gayet performanslı cihazlara yönelebilirsiniz. Ayrıca şarj konusunda da sizi üzeceğini zannetmiyorum. Sırf MacBook diye 5 yıllık cihaza o paraları vermek bana göre paramı çöpe atmak olarak geliyor. Ancak macOS deneyimlemek niyetindeyseniz sizin kararınız tabii ki saygı duyarım.

İlerleyen süreçte ipad almakta işlerimi kolaylaştırır diye düşünüyorum.
Programlar hakkındaki yorumunuz nedir sizce macos işletim sisteminde kullanırken sorun yaşarmıyım?
Script, HTML ve CSS için gereken IDE'lerin neredeyse hepsini destekliyor zaten. En çok kullanılan Visual Studio Code'u da destekliyor. Fakat daha önce Applet ve Acces DB ile çalışmadım. Onlar hakkında kesin bir şey söyleyemem. Acces galiba Mac'te çalışmıyor.
Bir de Visual Studio 2022 desteği kesilecekti galiba.

Huawei D16 gibi taşıması kolay ve gayet performanslı cihazlara yönelebilirsiniz. Ayrıca şarj konusunda da sizi üzeceğini zannetmiyorum. Sırf MacBook diye 5 yıllık cihaza o paraları vermek bana göre paramı çöpe atmak olarak geliyor. Ancak macOS deneyimlemek niyetindeyseniz sizin kararınız tabii ki saygı duyarım.
2. el olarak alıp birkaç ay kullanırım alışamaz ve ya işimi görmezse 2. el olarak geri satarım diye düşünüyorum şuanda en azından hiç denemedim demem.

Script, HTML ve CSS için gereken IDE'lerin neredeyse hepsini destekliyor zaten. En çok kullanılan Visual Studio Code'u da destekliyor. Fakat daha önce Applet ve Acces DB ile çalışmadım. Onlar hakkında kesin bir şey söyleyemem. Acces galiba Mac'te çalışmıyor.
Bir de Visual Studio 2022 desteği kesilecekti galiba.
Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.

Ben teşekkür ederim. İyi forumlar.
Hocam merhabalar

2. El olarak 30.000TL ye buldum 2022 model döngüsü 516
Pil ömrü 87

Fatura kutu şarj aleti mevcut.

Dikkat etmem gereken başka bir şey bulunuyormu çok ucuz gibi geldi altında birşeyler arıyorum emin olamadım😄

Hocam merhabalar

2. El olarak 30.000TL ye buldum 2022 model döngüsü 516
Pil ömrü 87

Fatura kutu şarj aleti mevcut.

Dikkat etmem gereken başka bir şey bulunuyormu çok ucuz gibi geldi altında birşeyler arıyorum emin olamadım😄
Yoktur galiba. İkinci el macbook alım satımda hiç bulunmadım. Benden daha bilgili birine sorarsanız daha net ve iyi cevap verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı