dracon
Megapat
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Ipad'in buyutulmus bir Iphone oldugu konusunda size ben de katiliyorum. Biraz pazarlamasina kandim. Yalnizca sinav surecimde cok faydasini gordum, e-kitap kullanmak ve not almak cok keyifli. Neredeyse fizikselden daha kullanisli hale geliyor Goodnotes ile. Islem hacmi cok yuksek fakat bu hacmi nerede kullanacagimi hala cozebilmis degilim. Dizi izlerken, not alirken ve planlama yaparken kullandigim buyuk bir telefon oldu resmen.
Acikcasi nokta atisi oneri yapmaniza gerek kalmadi soyledikleriniz benim icin epey faydali oldu fakat durumum musait olsa da uzun kullanimi garantilemeyecek, erisilmesi guc ve begenmezsem iade edemeyecegim cihazlari almam. Mevcut sartlarda en cok Thinkbook yatti kafama. Aslinda ekosistem kurma fikri benim de cok hosuma gidiyor ancak Macbook ciddi anlamda benim icin bile kapali bir sistem. Kaldi ki ben boyle cihazlari cok kurcalayip vakit vermek istemedigim icin son kullaniciya mumkun oldugunca az yuk birakan alternatiflere yonelirim. Tablet tercihim de bu yuzden Apple'dan yanaydi ama muhendislik egitimi alacagimi ve bilgisayari uzun aradan sonra ciddi sekilde tam verimle kullanmam gerekecegini fark ettikten sonra Macbook alma fikrini aklimdan sildim.
Tam almak uzereyken 13 ve 14. nesil islemcilerdeki isinma sorunlariyla ilgili videolari gordum ve guncellemenin sonuclarini beklemeye karar verdim. Bir de asagi linkini birakacagim modeli almayi dusunuyorum, bu fiyat bandina yekpare aluminyum kasa 4070'li alternatif yok mu? Gordugum kadariyla 4070'li laptop senecenekleri 60 bin liranin altinda bile oldukca fazla.
Fiyat çok fazla, tüm thinkbooklarda neredeyse 2 kat fiyat artışı meydana geldi anlamadığım bir husus var. Geçen seneden beridir 2 kat arttı fiyatlar, dolar kuru yakın olmasına rağmen. Ortada gümrük vergileri veya fırsatçılık var sanırım.