Yazılım ve oyun oynamak için RTX 5060 Ti PC önerisi

peki hocam amd ekran kartından memnun musunuz yazılımında veya herhangi bir sorunu bulunuyor mu? ayrıca 16 gb ram günümüzde yeterli midir? attığınız sistem ilgimi çekti
Attığım sistem indirimli olduğu için ilgi çekici. 16GB günümüzde yeterli. Sadece Hogwarts Legacy gibi uç örnekler için yetersiz kaçabiliyor, fakat o da oyunun optimizasyonunun zayıflığından kaynaklanıyor.

NVIDIA 5xxx serisinde biraz hayal kırıklığı yarattı çünkü yazılımsal sorunlar sıkça mevcut. 9070XT tarafında da şikayet edilen durumlar var ancak genel anlamda çoğu kişi memmun. Ben de hiçbir sıkıntı yaşamadım.

İşin NVIDIA vs AMD tarafından bağımsız, 9070XT olan sistemi satın almak çok mantıklı. Çünkü 5060ti yanında eşek-ferrari karşılaşması gibi kalıyor.

Örneğin testlere bakınca 5060ti ile 77 FPS alırken 9070XT ile 145 FPS alınıyor. Aradaki güç farkı iki kat yani.

Attığım sistem indirimli olduğu için ilgi çekici. 16 GB günümüzde yeterli. Sadece Hogwarts Legacy gibi uç örnekler için yetersiz kaçabiliyor, fakat o da oyunun optimizasyonunun zayıflığından kaynaklanıyor.

NVIDIA 5xxx serisinde biraz hayal kırıklığı yarattı çünkü yazılımsal sorunlar sıkça mevcut. 9070XT tarafında da şikayet edilen durumlar var ancak genel anlamda çoğu kişi memnun. Ben de hiçbir sıkıntı yaşamadım.

İşin NVIDIA vs AMD tarafından bağımsız, 9070XT olan sistemi satın almak çok mantıklı. Çünkü 5060 Ti yanında eşek-Ferrari karşılaşması gibi kalıyor.

Örneğin testlere bakınca 5060 Ti ile 77 FPS alırken 9070XT ile 145 FPS alınıyor. Aradaki güç farkı iki kat yani.

Anladım, attığınız sistem uygun gibi gözüküyor önerileriniz için teşekkür ederim.

Anladım, attığınız sistem uygun gibi gözüküyor önerileriniz için teşekkür ederim.
Anakartı +1.149,86 ₺ farkla B650M-R seçmenizi tavsiye ederim. Ayırdığınız bütçeyi bu fark zorluyorsa değiştirmeden olduğu gibi alabilirsiniz, ancak değişse daha iyi olur.

Anakartı +1.149,86 ₺ farkla B650M-R seçmenizi tavsiye ederim. Ayırdığınız bütçeyi bu fark zorluyorsa değiştirmeden olduğu gibi alabilirsiniz, ancak değişse daha iyi olur.
hocam attığınız b650m-r anakart ile birlikte sistemde displayport girişi var mı? alacağım monitör 144+ Hz olacağı için HDMI desteklemiyormuş. kasaya da anakarta da baktım ancak herhangi bir bilgi bulamadım

hocam attığınız b650m-r anakart ile birlikte sistemde displayport girişi var mı? alacağım monitör 144+ Hz olacağı için HDMI desteklemiyormuş. kasaya da anakarta da baktım ancak herhangi bir bilgi bulamadım
DP girişi ekran kartının arka çıkışında olur. Anakartla ilgisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı