Yazılım ve tasarım için MacBook Air M2 mi yoksa masaüstü mü?

StriZxss

Hectopat
Roblox Studio’da oyun geliştiriyorum ve yazılımla ilgileniyorum. Photoshop, Blender ve VS Code kullanıyorum. Sizce MacBook Air M2 işlemcili mi almalıyım yoksa 4060/4060 Ti ve R5600X’li masaüstü mü?

Dipnot: Ağır oyunları bilgisayarda oynamıyorum, konsoldan oynuyorum. Ekosistem olarak telefonum ve kulaklığım Apple marka olduğu için MacBook tercih edeceğim galiba. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca MacBook tercih etmemin daha avantajlı olacağını düşünenler ergonomik ve kaliteli mouse önerisi yaparsanız iyi olur.
Maksimum bütçe 5k.

MacBook render islerinde ve PS islerinde daha stabil calisiyor, ancak crack destegi yok eger crackli seviyorsaniz bazi seyleri.

Onun disinda ekosisteme cok guzel uyum saglar.

Crack değil hocam ve unuttum Premiere Pro da bazen lazım olabiliyor.

Dediğin programları piyasadaki çoğu cihazla kullanabilirsin zaten. Üniversite öğrencisi değilsen veya taşımıyorsan masaüstü al.

Mantıklı ve güç olarak sormuştum hem de fiyat farkı var arada.

Max 36-40

Sınav zamanı ya da diğer işlerde taşımam gerekebilir.

Anladım. Özürdilerim niyeyse daha çok bütçeniz varmış ama sadece ekosistem için M2 Air almayı düşünüyormuşsunuz gibi yorumladığım için M2 Air kötü tercih olur dedim, benim hatam.

Bu bütçede aman aman fark yaratacak bir cihaz olduğunu sanmıyorum. Zaten giriş seviyesi cihazların çoğu sorunlu. Masaüstu olmayacaksa M2 Air mantıklı bir tercih gibi duruyor. Tabii Blender ile ne kadar kompleks çalıştığınız da önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı